Nr. 11 Paulina Hougaard-Jensen og Lucia Babic i en blokade (Foto: Heiner Lützen Ank)Tirsdag d. 11. januar blev dagen hvor sejrsstimen knækkede for Brøndby Volleyball Klubs Volleyligahold. Det sket i et yderst spændende topbrag mod Brøndbys evige rivaler fra Holte IF. Brøndby havde vundet det første indbyrdes opgør med 3-1, men denne gang blev det et velspillende Holte hold, som tog sejren i en kamp der måtte ud i fem sæt.

Nr. 14 Rocio Fortuny og nr. 15 Lucia Babic (Foto: Niklas Person)Det har været en hård periode for Brøndby Volleyball Klubs Volleyliga kvinder syv kampe på 17 dage og heraf tre inden for periodens fire sidste dage. Der var således ikke noget at sige til, at enkelte af spillerne så ud til at have lidt tunge ben i starten af udebanesejren på 3-1, tirsdag d. 14. december, mod ligaens nummer tre Team Køge.

Nr. 14 Rocio Fortuny i et centerangreb (Foto: INTO FOTO)To dage efter Brøndby Volleyball Klub havde mødt ASV Elite på hjemmebane i Volleyligaen, skulle vi mandag d. 13. december kæmpe mod hinanden igen, men denne gang gjaldt det kvartfinalen i landspokal turneringen og denne gang var det ASV der var i hjemlige omgivelser. Kampen fik resultatmæssigt det samme forløb. Et yderst tæt første sæt hvorefter vi fik overtaget mere og mere og endte med at spille os i pokal semifinalen med en 3-0 sejr.

Nr. 1 Tess Reid hæver centerangreb til nr. 12 Mette Breunuing (Foto: INTO FOTO)Brøndby Volleyball Klubs Volleyligakvinder har trukket ASV Elite i landspokal kvartfinalen. Lørdag d. 11. december fik man en forsmag for hvordan de to hold står styrkemæssigt netop nu, idet de to hold mødtes i en kamp i Volleyligaens grundspil. "Forpremieren" lovede godt, idet vi vandt 3-0, om end det var med hiv og sving i første sæt, men som kampen skred frem fik vi et klart overtag.

Nr. 6 libro, Isabella Hegelund Nielsen lavede et suverænt forsvarsarbejde (Foto: INTO FOTO)Det er sjældent man smiler når man har tabt, men det var ikke desto mindre tilfældet da Brøndby Volleyball Klub fredag d. 3/12 led sæsonens første nederlag. Det var vel at mærke ikke en kamp mod et dansk hold i Volleyligaen, men derimod mod Hylte-Halmstad der lige som Brøndby er ubesejrede i den hjemlige turnering. Det var således kampen om hvem der her og nu står stærkest i de to nabolande. Kampen var en del af Øresundsligaen, som vi har taget initiativ til at genoplive efter at den som følge af Corona har ligget død i et stykke tid. Den utroligt velspillede kamp bød på alt hvad man kan ønske sig af kraftfulde angreb, sublimt forsvar og deraf følgende lange intense dueller, som fik selv det svenske dommerpar til at lægge formalia til side og klappe af de to holds medrivende dueller. Hylte-Halmstad vandt kampen 3-1, men ikke desto mindre var der stor tilfredshed hos os i Brøndby, som netop har været med til at genopstarte ligaen for at få sådanne udfordringer. Så havde det også mindre betydning, at man var nødt til at bevæge sig gennem de snefyldte veje til Halmstad på en fredag aften.

Bak op om vores sponsorer,
de bakker op om os

TimeGruppen

OK

KT Tape

Joma

Grey//Matter

Cortex

Quality Wine

Mikasa

DSV