Artikler 2020-21

Brøndby i DM semifinalen

Nr. 9 Sille Hansen i en servemodtagning (Foto Heiner Lützen Ank)Brøndby Vollyball Klubs kvinder spillede sig lørdag d. 20. februar i årets DM semifinale ved at besejre Team Køge med 3-1. Der spilles i kvartfinalen bedst af tre kampe, så da vi også vandt den første kamp med 3-0, bliver det ikke nødvendigt med en afgørende kamp.

Læs mere: Brøndby i DM...

Brøndby i pokalfinalen

Nr. 4 libero Freja Barkler i en forsvarssituation (Foto: Lars Rasmussen)
Lørdag d. 6. februar spillede Brøndby Volleyball Klubs Volleyligakvinder sig for ottende gang i en landspokalfinale med en sejr på 3-0 over ASV Elite.

Læs mere: Brøndby i...

Sprudlende spil

Nr. 3 Libero Cecilie Køllner Olsen i jubel (Foto: Eventmedia)Det var en fornøjelse at se Brøndby Volleyball Klubs Volleyligakvinder, da de lørdag d. 23. januar besejrede ASV Elite. I en kamp som begge hold havde stor ære af, blev det os der løb af med sejren på 3-1.

Læs mere: Sprudlende spil

Liberoer manglede

Nr. 9 Sille Hansen i en forsvarsaktion (Foto: Flemming Patulski Nielsen)Efter en lang julepause var det endelig tid til, at Brøndby Volleyball Klubs Volleyliga kvinder torsdag aften d. 21. januar skulle i aktion igen. Desværre blev turen til Korsør ikke den oplevelse der var set frem til. Et velspillende VK Vestsjælland hold tog en sikker sejr på 3-0, mod et Brøndbymandskab, der måtte stille op uden vores to faste liberoer.

Læs mere: Liberoer manglede

Bak op om vores sponsorer,
de bakker op om os

TimeGruppen

OK

KT Tape

Joma

Grey//Matter

Cortex

Quality Wine

Mikasa

DSV