I forbindelse med Volleyball Danmarks Repræsentantskabsmøde blev formand for Brøndby VK, Steen Spangen, tildelt Volleyball Danmarks ærestegn for mere end 50 års arbejde med volleyball.

Dan og Coley Pawlikowski underskriver kontrakt (Foto: Steen Spangen)
Det er med stor glæde og stolthed, at Brøndby Volleyball Klub kan annoncere, at det er lykkedes at indgå kontrakter med de to dygtige coaches Dan Pawlikowski og Coley Pawlikowski, som skal coache Brøndbys Volleyligakvinder i den kommende sæson.

Som følge af den usikkerhed der har været vedrørende restriktioner, har vi valgt ikke at afholde generalforsamling i april, som klubbens love ellers foreskriver. Der er nu åbnet noget mere, men en indkaldelse vil ikke kunne nås rettidigt. Generalforsamling vil i stedet blive afholdt i maj. Dato meldes ud snarest.

Nr. 7 Julie de Blanck i et angreb (Foto: Lars Rasmussen)
Det lykkedes ikke Brøndby Volleyball Klubs Volleyligakvinder at presse bronzeserien ud i en tredje og afgørende medaljekamp. I et spændende 2-3 nederlag måtte vi onsdag d. 31. marts se os besejret i den anden kamp og det var dermed VK Vestsjælland der med to sejre kunne få bronzemedaljerne hængt om hallen. Stort tillykke til VKV med klubbens bedste resultat.

Nr. 2 Tajma Muharemovisc i en presbold (Foto: Foto Hansen)
Det blev ikke den ønskede start for Brøndby Volleyball Klubs Volleyligakvinder, da de lørdag d. 27. marts startede bronzeserien med et 1-3 nederlag til VK Vestsjælland. På forhånd var der stor spænding om hvordan kampen ville blive. Et par dage før kampen, måtte vi sige farvel til vores kroatiske stjerne Lucia Babic, som blev nødt til at tage hjem på grund af alvorlig sygdom i den nærmeste familie. I sådanne situationer er der noget der er vigtigere end volleyball og vi ønsker alt det bedste for Lucia og hendes familie.

Bak op om vores sponsorer,
de bakker op om os

TimeGruppen

OK

KT Tape

Joma

Grey//Matter

Cortex

Quality Wine

Mikasa

DSV