Bak op om vores sponsorer,
de bakker op om os

TimeGruppen

OK

KT Tape

Joma

Grey//Matter

Cortex

Quality Wine

Mikasa

DSV

Nr. 2 Tajma Muharemovisc i en presbold (Foto: Foto Hansen)
Det blev ikke den ønskede start for Brøndby Volleyball Klubs Volleyligakvinder, da de lørdag d. 27. marts startede bronzeserien med et 1-3 nederlag til VK Vestsjælland. På forhånd var der stor spænding om hvordan kampen ville blive. Et par dage før kampen, måtte vi sige farvel til vores kroatiske stjerne Lucia Babic, som blev nødt til at tage hjem på grund af alvorlig sygdom i den nærmeste familie. I sådanne situationer er der noget der er vigtigere end volleyball og vi ønsker alt det bedste for Lucia og hendes familie.


Med Lucia, som normalt er fast startende på diagonalen, ude af truppen, skulle der laves om på startopstillingen og der der var således også en spiller mindre på bænken, til at rette op på problemer undervejs i kampen. På vej til kampen blev en af spillerbilerne påkørt bagfra, da der på motorvejen var en pludselig opbremsning. Vores chauffør reagerede hurtigt, men den bagfra kommende havde ikke de samme reaktioner. Der var lykkeligvis ingen personskade og heldigvis kunne spillere køre videre, hvilket ikke var tilfældet med den bagfra kommende, Uheldet betød at holdet var samlet senere i hallen og de kunne nok ikke se sig helt fri af at være påvirket af episoden.

Kampen gik i gang til tiden og det viste sig hurtigt at det ikke er uden grund, at VK Vestsjælland ligger med fire spillere i top-5 over flest serveesser i ligaen. De lagde ud med et højt servepres, som voldte os problemer fra start, men heldigvis resulterede VKV´s satsning i serven også i en del servefejl, som gjorde at vi holdt trit indtil 11-11, hvor VKV for alvor havde succes med serven. Blandt andet præsterede det unge talent Emma Gylling Nielsen at lave fem esser, som var kraftig årsag til at sættet sluttede 25-17 til VKV.

Nr. 12 Mette Breuning og n. 14 Rocio Fortuny i en blokade (Foto: Foto Hansen)Serven fik også stor betydning i andet sæt, men her var det vores Tajma Muharemovic, der præsterede en fejlfri stime fra 4-4 til 11-4. Ved nettet sørgede især Mette Breuning for at stoppe VKV´s angreb og når VKV havde serven, var der kommet bedre styr på vores modtagninger, så der nu kunne laves pointgivende angreb fra kanterne af Sofia Bisgaard og Rocio Fortuny samt effektive centerangreb af Mette Breuning. Det så alt i alt ud til at vi havde overvundet den uheldige start og det var denne gang os der tog et sæt med 25-17.

Desværre blev de gode takter ikke taget med over i tredje sæt. VKV kom på 5-0. Vi fik ikke rettet en del op, og var tættest på ved 9-7, hvorefter VKV igen trak fra på gode server samt fantastisk flotte angreb af en af VKV´s andre helt store talenter Clara Windeleff, samt deres columbianske stjerne Oriana Guerrero og sættet gik til VKV med de overbevisende cifre 25-12.

Oriana Guerrero som ligger klart bedst på ligaens serveliste, med imponerende 57 serveesser, var også den der gav VKV en imponerende start på fjerde sæt, da hun med en stime der indeholdt fire esser bragte VKV på 10-1. En chokstart som vi aldrig kom os over og VKV to det fjerde sæt overbevisende med 25-10.

Det var nogle skuffede Brøndbyspillere der tog hjem fra kamp, men ikke mere skuffede end at vi har givet hinanden håndslag på at der skal arbejdes fokuseret på at finde løsninger til returkampen som er allerede på onsdag d. 31. marts kl. 18.00. Bronzeserien spilles bedst af tre kampe, så hvis vi ønsker at få hængt metal om halsen, som vi har fået i de foregående ti år, er kravet en sejr d. 31.