160416 fjerde pokal i hus NCC DM LP OeresundLørdag d. 16. april 2016 blev en historisk dag i Brøndby Volleyball Klub da Volleyliga damerne vandt deres tredje danmarksmesterskab i træk. Det blev dermed også en sæson, hvor der er vundet fire mesterskaber - af spillerne døbt "the quadruple": Ud over danmarksmesterskabet, drejer det sig om landspokalmesterskabet, Mesterskabet i den nystiftede Øresundsliga og Nordic Club Championship som den første danske dameklub.
160416 Mesterskab 2 finale BVK Holte
Lørdagens danmarksmesterskab blev erobret efter noget af en gyser. Finalen spilles over to kampe og i tilfælde af en sejr til hvert hold, spilles der i forlængelse af den anden finale et såkaldt ”Golden Set” til 25 point om mesterskabet.

Brøndby havde vundet den første finale ret overbevisende med 25-18, 25-20, 25-17 og var dermed også storfavoritter til at løbe med mesterskabet. Helt så let gik det ikke. Holte spillede deres vel nok bedste kamp i år og hos os fungerede ikke alt, helt så godt som det var ønsket og det til trods for at vi fik en ønskestart med en føring på 13-8. Deme Morales udførte et fantastisk arbejde i både forsvar og angreb og det lille højtspringende energibundt var kraftigt medvirkende til at, at vi kunne tage sættet med 26-24. Holte havde ellers fået kontakt ved 13-13 og nåede frem til en føring på 20-16 inden vi igen tog føring i anfører Eva Bangs serv fra 19-21 til 24-21. Holte fik igen kontakt ved 24-24, inden vi lukkede sættet ved 26-24.

I andet sæt var det Holte der kom bedst fra start med en føring på 15-9. Holtes forsvarsspil fungerede perfekt og deres polske centerspiller Natalia Perlinska scorede point efter behag. På vores side var det også en centerspiller der sammen med en stadig godt spillende Deme Morales, holdt os inde i sættet. Dominique Thompson vandt således de fem angreb der blev lagt til rette for hende af Eva Bang og det så ud til at vi fik styr på begivenhederne igen, da vi i Demes serv næsten fik kontakt ved 14-15, men det afgørende ryk udeblev. De to hold skiftedes til at vinde point og Holte holdt føringen hjem til 25-23.

Trine Kjelstrup trådte for alvor i karakter i tredje sæt, hvor gode angreb og godt blokadespil i samarbejde med Paulina Hougaard-Jensen sørgede for en komfortabel føring på 14-8, men så gik det galt, da Holtes Anneka Hastings gik i servefeltet og med en god serv fik taget trykket af vores angreb. Holte havde for alvor fået blod på tanden og de kæmpede sig på 15-15. Herfra bølgede spillet igen frem og tilbage og publikum fik for alvor spænding for pengene i en afslutning hvor Holte trak det længste strå til stillingen 27-25.

Holte havde momentum og fortsatte med blændende spil i fjerde sæt og kom foran med hele 21-13. Jens Bang valgte i den pressede situation at skifte hæver Eva Bang ud med Sigrid Friss Christiansen ved stillingen 13-21 og kort efter kom Daria Wozniak og Cecilie Køllner Olsen ind i stedet for henholdsvis Trine og Deme. Sigrid lagde nogle gode centerangreb op, som blev vundet af Paulina og Dominique og Daria supplerede til stillingen med et blokadepoint. Men Holte var for godt kørende og de tog sættet og dermed kampen med 25-18.

160416 Mesterskab 2 finale BVK Holte betaenkelige miner fpnVi havde nu vundet en kamp hver, og det skulle afgøres i et ”Golden Set”. Der blev en kort pause, hvor trænerteamet trak spillerne tilbage til omklædningsrummet, hvor de fik ro til at klare hovederne. Det skulle vise sig at vi havde haft mere gavn af pausen end Holtes og det havde tilsyneladende også haft en gavnlig effekt at foretage de tre udskiftninger i slutningen af fjerde sæt. Vi var nu tilbage i startopstillingen og tingene fungerede upåklageligt. Godt nok tog Holte de to første point, men så bragede Trine et smash i gulvet og Eva kunne gå til serv. Det gjorde hun så effektivt at en godt fightende libero Rikke Larsen sammen med Deme kunne sørge for at holde Holtes angreb fra at nå helt til gulvet. Vi kom på 6-2 og det skabte den fornødne tro på at tingene kunne lykkes. Gode blokader af centerspillerne og Julie Mikaelsen ydede deres til stillingen og det var da også en blokade af Paulina, der med sin ottende blokade i kampen, lukkede sættet ved stillingen 25-21.
160416 Mesterskab 2 finale BVK Holte guldhaar fpnDet var en flok jublende glade Brøndbyspillere der efterfølgende kunne få hængt guldmedaljerne om halsen og derefter lade sæsonens fjerde pokal gå på tur for at blive hævet i vejret. Status for den bedste sæson i klubbens historie er 35 betydende kampe, med kun to nederlag. Nu skal spillerne have en fortjent pause, inden opbygningen af næste holds trup skal påbegyndes. Der skal også fremover arbejdes hårdt for at leve op til egen succes, men først skal der festes
Brøndby Volleyball Klubs Volleyliga kvinder kom et skridt nærmere i bestræbelserne på at forsvare danmarksmesterkabet, da vi på overbevisende vis besejrede rivalerne fra Holte IF med 3-0.
Opbakning fra medrejsende fansGodt støttet af de mange medrejsende fans, der havde taget turen til Marienlyst Idrætscenter, lagde pigerne sig i front. Holdet var godt servende og det resulterede undervejs i sættet i tre serveesser. Mens Holte havde svært ved at slå hul på vores modtagninger. Dertil var libero Rikke Larsen alt for sikker og hendes modtagninger dannede grundlaget for et effektiv angreb, hvor især Julie Mikaelsen var dominerende og dermed stærkt medvirkende til sæt-sejren på 25-18.

Paulina i smashDominansen fortsatte i andet sæt, selv om Holte i dette sæt formåede at få deres eneste føring, da de tidligt i sættet kom foran med beskedne 2-0. Det fik vi dog hurtigt lavet om på. Trine Kjelstrup var nu trådt i karakter og vandt adskillige slag og smarte lobs bag Holtes blokader. Også Dominique Thompson stemplede ind i dette sæt og vandt således 80% af sine angreb. Da der samtidig var kommet godt gang i blokaderne, hvoraf Paulina Hougaard-Jensen stod for tre, kunne vi støt og roligt trække fra. Midt i sættet førte vi således med syv point. Holte ville det dog anderledes og minimerede vores føringen til tre point ved stillingen 16-13, men igen blev der trukket fra og vi tog sættet med 25-20.

JubelløbI tredje sæt sad vi solidt på begivenhederne og vores bredde i angrebet var tydeligt, da det nu var Deme Morales tur til at være pointsluger og den i volleysammenhæng lille spiller på kun 170 cm var det levende bevis på at man ikke behøver at være tårnhøj for at kunne gøre en forskel ved nettet. Med 25-17 lukkede vi kampen og har dermed et godt udgangspunkt inden den anden finale spilles lørdag d. 16. april kl. 14.00 i Gentoftehallen.

Skulle Holte løbe af med sejren i anden finale, bliver mesterskabet afgjort i et ”golden set” til 25 point, som startes 10 minutter efter den ordinære kamps afslutning. Til trods for den overbevisende sejr, kan vi altså på ingen måde føle os sikre.
Dream Team 2016Umiddelbart inden kampen blev årets ”Dream team” offentliggjort. Her kunne vi glæde sig over at have Julie Mikaelsen  på diagonal pladsen, Deme Morales som kantangriber og Paulina Hougaard-Jensen som centerspiller samt også årets fund. Endvidere blev vores headcoach, Jens Bang for andet år i træk valgt som årets træner.

Fredag . 18. marts spillede Brøndby Volleyball Klubs kvinder sig i årets DM-finale, ved i den tredje play off kamp at besejre Lyngby Volley 3-1. Brøndby er i play off pulje med Lyngby Volley og Elite Volley Aarhus og da det i de første kampe for 14 dage siden var blevet til to 3-0 sejre, sikrede fredagens sejr finaledeltagelsen. Dermed blev lørdagens kamp mod Elite Volley Aarhus uden betydning for os og kampen og der blev derfor også stillet op lidt anderledes end normalt. Alligevel blev det til en sikker 3-0 sejr.

Lyngby er med fire stærke Amerikanere i startopstillingen absolut et slagstærkt hold og en af våbnene mod dem er derfor at lave et højt servepres mod dem, som forhindrer dem i at benytte deres to effektive centerangribere. Det lykkedes til fulde for os, da Julie Mikaelsen gik til serv ved stillingen 2-2. Hun lagde ud med tre serveesser og først da hun på sin syvende serv lavede en servefejl, blev Lyngby sluppet ud af hendes jerngreb, som havde bragt os på 8-2. Pigerne fortsatte med stabilt spil frem til sættets afslutning på 25-17, godt sat i gang af Deme Morales perfekte modtagninger. Lyngby havde valgt at serve uden om libero Rikke Larsen, som ellers er ligaens mest modtagende spiller og lørdag rundede 300 servemodtagninger i årets turnering. At de så havde valgt i stedet at serve på Deme Morales, var måske ikke det bedste valg, da hun sagtens kunne have valgt en libero karriere, hvis ikke hendes effektivitet i angrebet er så høj, som den nu en gang er.

Vi fortsatte med det højes servepres i andet sæt. Til trods for dette fulgte Lyngby pænt med til 7-7, men så stod Eva Bang, Trine Kjelstrup og Paulina Hougaard-Jensen for henholdsvis tre, fire og fire server, som bragte os i en komfortabel føring på 18-10 og da Trine Kjelstrup og Deme i slutningen af sættet var nærmest ustoppelige, kunne vi tage endnu et sæt hjem med 25-17.

Om vi efter de to overbevisende sæt begyndte at slappe lidt af, skal være usagt, men faktum er, at modtagningen begyndte at svigte. Lyngby lagde ekstra power i serven og det gav bonus til trods for at det også kostede dem seks servefejl i dette sæt. Vi formåede ikke at udnytte den mulighed servefejlene gav os, da angriberne slet ikke levede op til deres ellers så høje standard. Ikke færre end syv gange endte et smash i nettet eller ude af banen og det gør man ikke ustraffet, så Lyngby tog sættet med 25-20.

Havde vi taget for let på tingene i tredje sæt, var der til gengæld ingen tvivl om at spillerne i fjerde sæt anstrengte sig til fulde for at vise, at det var dem der skulle videre til finalen. Lyngby blev udsat for et veritabelt stormvejr i dette sæt. I Paulinas serv gik vi til 5-1 og i rotationen efter var det endnu en gang Julie Mikaelsen, som med en yderst effektiv servestime lagde grunden for en forrygende periode, som bragte os på 13-2. Trine vandt samtlige sine angreb og Deme Morales fulgte godt efter, mens vores to centerspillere Paulina og Dominique Thompson fyldte godt op i blokaderne. Lyngbyspillet blev pillet totalt fra hinanden og vi kunne tage sætte med de knusende cifre 25-6, hvorved vi var sikret en plads i DM-finalen uanset hvad resultatet af lørdagens kamp ville være.

Om lørdagen blev der lagt ud med Cecilie Køllner Osen og Daria Wozniak på de to kantpladser, hvilket de kvitterede for på bedste vis. Daria vandt således de tre angreb hun havde og Cecilie stemplede ind med to point til kontoen undervej i sættet. Det skadesplagede hold fra den jyske hovedstad kæmpede godt og vi kom på ingen måde let til tingene og et pænt forspring på 17-9 så ud til at blive bragt i fare, da Aarhuspigerne på tre rotationer bragte sig faretruende tæt på, da de minimerede vores forspring til 20-18. Vi havde dog det nødvendige overskud og trak igen fra til sættets afslutning på 25-21.

Undervejs i første sæt var Sigrid sat ind på hæverpladsen og Terese Ammundsen havde erstattet Paulina. De to fortsatte nu i andet sæt, mens opstillingen ellers var uændret. Vi trak igen fra og undervejs blev der skiftet kraftigt ud i bestræbelserne på at benytte hele truppen. De indskiftede spillere faldt hurtigt ind i rytmen og vi kunne tage sættet med 25-16.

Også i tredje sæt blev hele truppen sat i spil. Således blev der ved 13-8 foretaget hele fire udskiftninger og senere i sættet yderligere to udskiftninger. Udskiftninger der ud over at give spilletid til alle, også havde til formål at se hvordan holdet fungerede under kraftige omjusteringer. Holdet klarede den store "gennemtræk" på banen og sættet og dermed sejren kunne tages hjem med 25-17.

Hvem vi skal møde i finalen, afgøres i Påskedagene, hvor den anden play off puljes piller deres anden runde. Alt tyder på at det bliver Holte IF, som lagde ud med to 3-0 sejre mod Amager VK og Team Køge i deres første runde.

Finalen spilles over to kampe, som allerede er fastlagt. D. 9. april spilles første finale hos Marienlyst i Odense og d. 16. april spilles anden finale i Gentofte. Skulle det blive en sejr til hver af finaledeltagerne, afgøres mesterskabet i et "golden sæt" til 25 point, som startes ti minutter efter anden kamp.
151112 BVK Koege GruppekramBrøndby Volleyball Klubs Volleyliga kvinder har, med to sejre i den første play off runde, fået en god start på slutspillet. Klubben var, i samarbejde med Hvidovre VK, værter for den første runde, som blev afviklet i dagene fredag d. 4. marts til søndag d. 6. marts. I hver runde deltager tre damehold og tre herrehold, så hver dag spilles en dame- og en herrekamp.

Brøndby er som vinder af grundspillet sat i pulje med nummer 4, Lyngby Volley og nr. 5 Elite Volley Aarhus. Der blev lagt ud mod Lyngby om fredagen og sluttet af med Aarhus om søndagen. Begge kampe blev komfortabelt vundet med 3-0.

160304 BVK Lyngby Trine kampens spiller   high fiveLyngby råder over tre angrebsstærke Amerikanere, så et af våbnene for at slå dem er et højt servepres, som forhindrer dem i at lægge gode modtagninger frem til deres dygtige amerikanske hæver Ijeoma Moronu. Det lykkedes for os at lægge et sådant pres og det var kun omkring hver femte bold der kom så godt frem til Lyngbyhæveren, at hun havde alle valgmuligheder i angrebet. Alligevel fulgtes de to hold ad, dog med en kneben føring til os, som blandt andet skyldes en fantastisk spillende Trine Kjelstrup, som fik Grey Matter prisen som bedste spiller. Hun vandt således alle sine fem første angreb og havde gennem kampen som helhed en flot killprocent på 64%. Det afgørende ryk kom først da Dominique Thompson servede fra 18-16 til 20-16 og anfører Eva Bang fortsatte til 23-17. To rotationer senere havde vi sikret os sættet med 25-19.

Vi fortsatte i samme opstilling og havde stadig godt pres på serven. Lyngby havde for deres vedkommende også succes med at serve uden om vores libero Rikke Larsen, men i stedet var det som oftest Deme Morales der blev ramt og hun modtog så godt, at vores to centerangribere Paulina Hougaard-Jensen og Dominique Thompson for alvor kunne sættes i spil. For Paulinas vedkommende blev alle angreb omsat i point. Det var i dette sæt Lyngby der holdt en marginal føring frem til 18-18, hvor Eva Bang endnu en gang stod for serven da vi rykkede til 22-18. En føring der blev hold frem til 25-20.

Der blev heller ikke foretaget ændringer i opstillingen til tredje sæt. Dertil er respekten for Lyngbys styrke for stor, så det der indtil videre havde fungeret godt, fik lov til at fortsætte. I dette sæt kom vi således også hurtigt ovenpå, da vi i Julie Mikaelsens serv gik til 7-2. Trine scorede stadig point efter behag og Deme havde også sin bedste periode i angrebet, så snart var vi i front med 19-7.  Der blev i dette sæt brugt alle de seks tilladte udskiftninger, men koncentrationen holdt og sættet blev taget med de overbevisende cifre 25-15.

Lørdag havde Brøndby hviledag, mens Lyngby og Aarhus skulle spille deres indbyrdes kamp. En kamp som Lyngby vandt med 3-0.

Søndag var det så vores tur til at møde Aarhus. Den jyske repræsentant i play off har på det sidste været temmelig uheldige. De har således for nylig fået deres danske landsholdsanfører Trine Rask-Nielsen skadet og i lørdagens kamp mod Lyngby havde en af deres bærende kantangribere Tenna Donslund fået en kraftig forvridning af anklen. Det var således et noget svækket hold der gik på banen mod os.

160304 BVK Lyngby Cecilie i servPå vores side var der ændret en del i forhold til fredagens kamp. Det var således Daria Wozniak der spillede diagonalen og Cecilie Køllner Olsen, som er kommet sig overen lang skadesperiode, fik lov til at varetage en kantplads mod sine tidligere holdkammerater fra Aarhus. Det gjorde hun så godt, at hun efterfølgende modtog Grey Matter prisen som bedste spiller.

Med tabet af to spillere til startopstillingen, havde det svækkede Aarhus hold det naturligt nok svært, men de fulgte alligevel godt med indtil Eva Bang endnu en gang viste sin servestyrke, da hun med fem server, hvoraf to var esser og de tre andre kun med nød og næppe blev bragt i spil af Aarhus, bragte os på 21-9 og kort efter var første sæt taget hjem med 25-14.

I andet sæt blev serverne igen udslagsgivende. Julie servede fra 10-6 til 13-6. Deme fortsatte til 18-7 og Eva satte trumf på da hun i en stime på fem server præsterede tre esser på vejen frem til sætsejren med de knusende cifre 25-9.

Udskiftningerne blev brugt flittigt i tredje sæt. Det kneb en del med at holde koncentrationen og der var en del slagfejl. Aarhus fulgte godt med indtil midt i sættet, hvor vi fik lavet nogle små serier, De fik næsten held til at lukke hullet da de kæmpede sig på 18-20, men herefter tog vi de resterende point frem til 25-18 i Trine serv.

Med de to sejre har vi skabt os et solidt udgangspunkt, inden de tre hold skal mødes i endnu en play off runde i Kildeskovhallen i dagene d. 18. marts til 20. marts. Det hold der efter den weekend har vundet play off puljen, skal spille DM-finale mod vinderen af den anden pulje, som består af grundspillets nr. 2 Holte IF, nr. 3 Amager VK og nr. 6 Team Køge.

I herrernes pulje blev det Gentofte Volley der fører puljen med to 3-0 sejre over Lyngby-Gladsaxe Volley og Hvidovre VK og Lyngby-Gladsaxe sikrede sig en foreløbig anden plads med en 3-0 sejr over Hvidovre.
160109 Rikke i modtagningBrøndby Volleyball Klub sluttede grundspillet i Volleyligaen af med to kampe på to dage. Kampen fredag d. 26. februar var helt klart den der var ventet med størst spænding, da det var topkampen mod Holte IF. Vi var på forhånd ubesejrede i ligaen og Holte havde kun indkasseret et enkelt nederlag, som var mod os i den første kamp. Et resultat med omvendt fortegn kunne derfor bytte om på de to topplaceringer. Det så i starten ud som om Holte skulle få held med sit forehavende, men som kampen skred frem, sikrede vi os en 3-1 sejr og var dermed sikre på at vinde grundspillet uanset hvad resultatet ville blive i lørdagens kamp mod Fortuna Odense.

Holte lagde ud med et højt servepres, som vi havde svært ved at få styr på i starten. Det resulterede så i flere fejlslag, som bragte Holte i front med hele 14-8, hvor vi vandt serveretten tilbage og med Paulina Hougaard-Jensen i servefeltet, på adskillige gode server fra hendes side, sikrede os kontakt ved 14-14. Holte tog time-out og tog igen føringen.  De to hold fulgtes nu ad indtil vi fik sin første føring ved 19-18. I de næste bolde skiftedes de to tophold til at vinde bolden, så der skiftevis blev kontakt og et points forspring til os. Det blev igen Paulina der klarede ærter med sin serv, da hun stod for et vigtigt point til en to-points føring 23-21, som holdt hjem til sættes afslutning 25-23 til os.

Andet sæts start blev en tro kopi af første sæt. Holte servede igen godt og bragte sig denne gang i en endnu større føring med 9-2, Hvor Julie Mikaelsen for en stund bringer os ud af problemerne med et effektivt smash ned ad linjen. Vi mangler dog stadig den nødvendige effektivitet i angrebet, så Holte fastholder forspringet og øger endda med et enkelt point til deres største føring på 15-7. Endelig begynder vi at få ordentlig styr på spillet, men Holtes forspring er for stort og selv om der foretages nogle udskiftninger, er det ikke muligt at lukke hullet og Holte vinder sættet overbevisende med 25-20 og har dermed stadig en mulighed for at tilkæmpe sig førstepladsen i ligaen.

151112 BVK Køge Trine med Grey Matter gaveHeadcoach, Jens Bang vælger fra start af tredje sæt, at rotere opstillingen tre pladser i forhold til kampens start og sætter samtidig Daria Wozniak, som nåede at være på banen i andet sæt, i opstillingen fra start. Om det var disse ændringer der bar frugt, skal være usagt, men fakta er at vi kom væsentligt bedre fra start med 4-0 i Dominique Thompsons serv. Samtidig begynder servemodtagningen at fungere godt, så hæver Eva Bang for alvor kan få sat sine angribere i scene. Trine Kjelstrup, som i de seneste kampe har spillet fantastisk, vinder nu også adskillige spektakulære angreb og modtager efterfølgende Grey Matter prisen som bedste spiller. Holte kæmper godt og hænger stadig på, indtil vi i først Evas serv og bagefter Trines rykker til henholdsvis 17-11 og 20-12. En føring som Holte når at minimere en del, især da de i deres hæver og anfører Caitlyn Nyhus serv er ved at få kontakt ved 24-21, men her vinder vi det sidste point i sættet til 25-21. Samme Caitlyn Nyhus, som altid binder Holtes spil godt sammen, var spilleren der løb med Grey Matter prisen på Holtes hold.

Med to sæt vundne, var vi sikre på at beholde førstepladsen i ligaen, idet et eventuelt 3-2 nederlag ville indbringe os et enkelt point til tabellen. Tilstrækkeligt til at holde os foran Holte. Dette faktum fik dog ikke vores piger til at slappe af. Snarere tvært imod. Efter en lige start på fjerde sæt, fungerede det meste optimalt for os. Paulina var et levende plankeværk ved nettet og gjorde det rigtigt svært for Holtes angribere at slå sig igennem og det der slap igennem sørgede Libero, Rikke Larsen og Deme Morales for at klare ved at agerede levende gulv. Også Daria, som generelt spillede en god kamp, havde i dette sæt nogle fabelagtige redninger og når der var brug for det, stod Trine som gennem hele kampen, klar til at fyre en kanon af ved nettet.  Holte hang på til 9-10, men herfra gik det hurtigt og Brøndby pigerne sluttede af med en magtdemonstration frem til slutcifrene 25-13.  Derved fasttømrede vi med en kamp tilbage, førstepladsen i grundspillet.

Lørdag d. 27. februar skulle vi spille vores sidste kamp i grundspillet. Modstanderen var Fortuna Odense, som weekenden inden havde udspillet sin rolle, da de tabte, den for dem afgørende kamp mod Team Køge, om at komme med i play off kampene. Det var således en kamp som var uden betydning for både Brøndby og Fortuna.

160227 BVK Fortuna Borgmester overrækker Øresundspokal TGUmiddelbart inden kampen, var der en seance, hvor Brøndbys nyudnævnte borgmester Kent Magelund overrakte os  Øresundspokalen, som det synlige bevis på at vi har erobret det første Øresundmesterskab i den nyetablerede turnering, som består af tre tophold fra henholdsvis Danmark og Sverige.

Vi stillede en del anderledes op end normalt til denne kamp, i bestræbelserne på dels at spare nogle af de spillere der dagen før havde haft en hård kamp, samt for at trimme truppen yderligere frem mod de afgørende play off kampe.

Det var således Sigrid Friis Christiansen der startede på hæverpladsen, Terese Ammundsen havde overtaget en startplads på centerpladsen og endvidere var der  genvalg til Daria Wozniak, som om fredagen havde gjort det glimrende da hun kom ind for Julie Mikaelsen. I denne kamp var hun udset til at overtage en kantangriberplads for Deme Morales.

Vi  kom planmæssigt fra start. Tog hurtigt føringen og kørte første sæt hjem med 25-16. Undervejs blev der foretaget en dobbeltudskiftning, hvor Cecilie Køllner Olsen kom ind ved nettet i stedet for Sigrid, samtidig med at Eva så overtog hævergerningen ved at blive skiftet med Julie på baglinien.

Der blev fortsat med samme startopstilling i andet sæt. Daria Wozniak startede med at serve til 7-0 og med fem udskiftninger undervejs i sættet, blev forspringet udbygget frem til sættets afslutning på 25-14. Spillet blev holdt godt sammen af en stabilt spillende og altid hårdt arbejdende libero Rikke Larsen, som fik Grey Matter prisen som bedste spiller.

Til trods for de forholdsvis store nederlag i de første to sæt, havde Fortuna på ingen måde lagt sig. Vi havde igen i tredje sæt bragt sig foran med komfortable 12-6, men så fik Fortuna presset os til at lave fejl og på tre rotationer fik de bragt sig i spidsen med 17-15. Fortuna øgede forspringet indtil de ved 24-21 havde tre sætbolde til at bringe kampen ud i yderligere et sæt. Vi overlevede alle tre  og kom på 24-24 inden Fortuna tilkæmpede sig yderligere en sætbold. Også denne overvandt vi og Eva som mod slutningen var sat på banen, kunne serve sættet og kampen hjem til 27-25.

Med sejren er vi gået ubesejret gennem grundspillet og kommer dermed i en play off pulje med grundspillets nummer fire Lyngby Volley og nummer fem Elite Volley Aarhus. De tre hold skal møde hinanden i to runder om hvem der skal i DM-finalen mod vinderen af den anden pulje, som har deltagelse af nummer to Holte IF, nummer tre Amager Volley og nummer seks Team Køge.

Første runde i play off, afholdes på vores hjemmebane i Stadionhal 1 fra fredag d. 4. marts til søndag d. 6. marts. Der vil hver dag blive spillet en dame- og en herrekamp, så der er gode muligheder for at se topvolley i den kommende weekend. Brøndby spiller fredag kl. 18.00 mod Lyngby og søndag kl. 13.00 mod Aarhus. Vores to modstandere spiller deres indbyrdes kamp lørdag kl. 13.00. Hver dag bliver damekampene efterfulgt af en herrekamp i en pulje bestående af Gentofte Volley, Hvidovre VK og Lyngby-Gladsaxe Volley.
Bak op om vores sponsorer,
de bakker op om os

TimeGruppen

OK

KT Tape

Joma

Grey//Matter

Cortex

Quality Wine

Mikasa

DSV