I gang igen

Brøndby 3-mandsblok, med nr. 11 Emma Burton, nr. 7 Julie Molin de Blanck og nr. 15 Lucia Babic (Foto: Lars Rasmussen)
Endelig efter mere end et halvt års venten, skal der igen spilles topvolley. Brøndby Volleyball Klubs kvinder i Volleyligaen lagde søndag d. 4. oktober ud mod Team Køge og det blev med et nederlag på 2-3 til en start på godt og ondt.

Generalforsamling 2020 udsat

Som følge af den nuværende Corona-krise, er det ikke muligt at afholde ordinær generalforsamling som foreskrevet i klubbens love. Den vil derfor blive udsat indtil det igen regnes for forsvarligt, hvilket sandsynligvis først bliver i august. Der vil blive lavet indkaldelse til den ordinære generalforsamling med minimum 14 dages varsel, når en dato foreligger. Den nuværende bestyrelse fortsætter som et "forretningsministerium" indtil da.

m&m's i Brøndby

MartinKlitgaardHemmingsenEr man til m&m´s, er Brøndby Volleyball igen stedet hvor man kan få opfyldt sit ønske. Godt nok er det ikke de velkendte chokolade pastiller det handler om, men derimod noget vi i Brøndby værdsætter mindst lige så højt og mon ikke det skulle kunne lade sig gøre at få dem i gul og blå. Vores m&m´s er de to navnebrødre Martin og Martin.

Lauren Søderberg - Head Coach i Brøndby Volleyball

Lauren cauchingBrøndby Volleyball Klub er stolte over at kunne præsentere begyndelsen på en ny æra. Efter mange succesfulde år og talrige mesterskaber under ledelsen af headcoach Jens Bang, træder Brøndby Elite Dame Volleyball nu ind I en spændende fremtid med udnævnelsen af en ny headcoach, Lauren Soderberg, Olympiske Coach 2016.

Volleyball Danmark afslutter alle turneringer for sæsonen 19/20

Volleyball Danmarks bestyrelse har besluttet at kåre sæsonens Danmarksmestre, sølv- og bronzevindere ud fra følgende placeringer: Hold, der har kvalificeret sig til semifinalerne placeres som nummer 1-4, herefter bruges holdenes grundspilsplacering til at fastsætte den endelige medaljefordeling. Medaljetagerne ser for sæsonen 19/20 dermed således ud:

Volleyligaen damer:
Guld: Holte IF (Kåres som Danmarksmestre og sikrer sig en plads i europæisk klubturnering)
Sølv: Brøndby VK
Bronze: Gentofte Volley
4. plads: Team Køge Volley

Se mere på volleyball.dk

Brøndby i semifinalen

Nr. 6 Laura Kjelstrup i en forsvarshandling (Foto: Vislerfoto)
Brøndby Volleyball Klubs kvinder spillede sig søndag d. 1. marts i DM-semifinalen med en overbevisende 3-0 sejr i den anden kvartfinale. Første kvartfinale var tre dage forinden sikret med samme resultat og holdet var dermed klar til semifinalen, hvor de skal møde Gentofte Volley, der ligeledes har vundet deres kvartfinale over Fortuna Odense med to gange 3-0.

Et skridt nærmere semifinalen

Nr. 4 Alina Sode og nr. 9 Sille Hansen i en blokade (Foto: Lars Rasmussen)
Brøndby Volleyball Klubs Volleyliga kvinder kom et skridt nærmere DM-semifinalerne, da de torsdag d. 27. februar besejrede VK Vestsjælland med 3-0.

Fantastisk comeback sikrede bronze

Medaljeoverrækkelse (Foto: Lars Rasmussen)
Ved Final-4 som er afslutningen på landspokalturneringen skulle Brøndby Volleyball Klub, lørdag d. 22. februar, spille om bronzemedaljer, efter at de om fredagen havde tabt en tæt semifinale til de evige rivaler fra Holte IF. At metallet var af en anden farve end de eftertragtede guldmedaljer, gjorde dog ikke motivationen mindre, så efter en skidt start, rejste Vestegnspigerne sig og sikrede sig bronzen i endnu en spændende 5-sæts kamp.

Tæt på og alligevel glippede det

Nr. 10 Sofia Bisgaard i et angreb (Foto: Fotohansen)
Traditionen tro blev det noget af en gyser da Brøndby Volleyball Klub og Holte IF mødte hinanden ved Final-4, som er afslutningen på årets landspokalturnering. De to hold har mødtes hinanden i de sidste otte pokalfinaler, men i dette års turnering er det faldet så uheldigt ud, at de vel nok to bedste hold i Danmark skulle mødes i semifinalen fredag d. 21. februar. Desværre for os som regerende pokalmestre, blev det i dette opgør Holte der vandt i et afgørende femte sæt, efter at have været snublende tæt på at tage sejren i tre sæt.

Brøndby klar til slutspil - velkommen til Lauren Søderberg

Nr. 2 Tajma Muharemovic i en hævning (Foto: Vislerphoto)
Brøndby Volleyball Klubs Volleyliga kvinder er efter en 3-0 sejr over Team Køge, klar til årets slutspil med et fint udgangspunkt. Sejren var samtidig en fin generalprøve, som tankede selvtillid inden næste weekends Final-4 i landspokalturneringen og dette var måske det vigtigste, da kampens resultat ikke havde indflydelse på placeringen i grundspillet, hvor vi allerede inden sidste runde havde sikret os 2. pladsen.
Bak op om vores sponsorer,
de bakker op om os

TimeGruppen

OK

KT Tape

Joma

Grey//Matter

Cortex

Quality Wine

Mikasa

DSV