Nr. 3 Kampens spiller Chárlene Manuella Johnsen i et back spike angreb (Foto: Lars Rasmussen)Endelig blev det tid til den første hjemmekamp med tilskuere, da Brøndby Volleyball Klubs Volleyligadamer hjemme-debuterede med en 3-0 sejr over Amager VK. Med en lignende sejr på udebane mod DHV Odense i forrige weekend, placerer Brøndby sig således helt i top i den netop startede Volleyliga.

Brøndbys Volleyligadamer (Foto Lars Rasmussen)
Endelig oprandt dagen, hvor Brøndby Volleyball Klub kunne sætte deres Volleyligadamer på sæsonens første prøve. Det blev en sæsondebut, der med en overbevisende 3-0 sejr over det nyoprykkede DHV Odense, til fulde levede op til de forventninger der er til den kommende sæson.


I forbindelse med Volleyball Danmarks Repræsentantskabsmøde blev formand for Brøndby VK, Steen Spangen, tildelt Volleyball Danmarks ærestegn for mere end 50 års arbejde med volleyball.

Dan og Coley Pawlikowski underskriver kontrakt (Foto: Steen Spangen)
Det er med stor glæde og stolthed, at Brøndby Volleyball Klub kan annoncere, at det er lykkedes at indgå kontrakter med de to dygtige coaches Dan Pawlikowski og Coley Pawlikowski, som skal coache Brøndbys Volleyligakvinder i den kommende sæson.

Som følge af den usikkerhed der har været vedrørende restriktioner, har vi valgt ikke at afholde generalforsamling i april, som klubbens love ellers foreskriver. Der er nu åbnet noget mere, men en indkaldelse vil ikke kunne nås rettidigt. Generalforsamling vil i stedet blive afholdt i maj. Dato meldes ud snarest.

Nr. 7 Julie de Blanck i et angreb (Foto: Lars Rasmussen)
Det lykkedes ikke Brøndby Volleyball Klubs Volleyligakvinder at presse bronzeserien ud i en tredje og afgørende medaljekamp. I et spændende 2-3 nederlag måtte vi onsdag d. 31. marts se os besejret i den anden kamp og det var dermed VK Vestsjælland der med to sejre kunne få bronzemedaljerne hængt om hallen. Stort tillykke til VKV med klubbens bedste resultat.

Nr. 2 Tajma Muharemovisc i en presbold (Foto: Foto Hansen)
Det blev ikke den ønskede start for Brøndby Volleyball Klubs Volleyligakvinder, da de lørdag d. 27. marts startede bronzeserien med et 1-3 nederlag til VK Vestsjælland. På forhånd var der stor spænding om hvordan kampen ville blive. Et par dage før kampen, måtte vi sige farvel til vores kroatiske stjerne Lucia Babic, som blev nødt til at tage hjem på grund af alvorlig sygdom i den nærmeste familie. I sådanne situationer er der noget der er vigtigere end volleyball og vi ønsker alt det bedste for Lucia og hendes familie.

Nr. 2 Tajma Muharemovic - hævning (Foto: Lars Rasmussen)
Brøndby Volleyball Klubs kvinder kunne ikke holde niveauet fra første sæt, da de søndag d. 14. marts missede chancen for at komme i årets DM-finale, ved at tabe 3-1 til Holte IF.

Nr. 9 Sille Hansen og nr. 12 Mette Breuning i en blokade (Foto: Flemming Patulski Nielsen
Det var tydeligt at Brøndby Volleyball Klubs Volleyligakvinder tørstede efter revanche, da de torsdag d. 11. marts tog imod Holte IF i den anden semifinale i en serie der spilles bedst af fem kampe. Vi burde nok også have lukket kampen i fjerde sæt, men Holte kæmpede sig ud af problemerne og endte med at tage kampen med 3-2.

Nr. 2 Tajma Muharemovic hæver til nr. 12 Mette Breuning (Foto: Lars Rasmussen)
Søndag d. 7. marts spillede Brøndby Volleyball Klub årets første semifinale mod Holte IF. Semifinalen spilles bedst af fem kampe, men selv om vi lagde ud med flot spil i første sæt, blev det til en 3-1 sejr til Holte, som dermed har taget det første stik.

Bak op om vores sponsorer,
de bakker op om os

TimeGruppen

OK

KT Tape

Joma

Grey//Matter

Cortex

Quality Wine

Mikasa

DSV