Bak op om vores sponsorer,
de bakker op om os

TimeGruppen

OK

KT Tape

Joma

Grey//Matter

Cortex

Quality Wine

Mikasa

DSV

Nr. 3 Chárlene Manuela Johnsen i et angreb (Foto: INTO FOTO)Efter et nederlag på 1-3 til Holte IF i 2. DM-finalekamp, er kravet til Brøndby Volleyball Klub benhårdt. Hvis vi skal vinde mesterskabet, skal de næste tre kampe skal vindes. Glipper det i bare en af de tre kampe, slutter finaleserien med et mesterskab til Holte.

Holte fik en trepoints føring på 4-1 i første sæt, men ellers fulgtes vi ad frem til Holteføring på 16-14, blandt andet på effektivt centerspil af Mette Breuning. Det blev nu Holtes unge talent Frida Brinch der med en effektiv serv fik vores modtagning presset i bund, så det efterfølgende angreb blev for let at læse for Holte og de tog et kraftigt ryk frem til 23-14, hvor en effektiv blokade af indskiftede Rocio Fortuny bragte serven tilbage til os, det blev dog ikke til så meget mere og Holte kunne tage sættet med 25-16.

Nr. 11 Paulina Hougåård-Jensen får pris som bedste spiller (Foto: INTO FOTO)Rocio Fortuny forblev på banen i stedet for Lucia Babic, som måtte blive ude resten af kampen, som følge af en tidligere skade, som voldte problemer. Rocio leverede en imponerende indsats i forsvaret og fyldte også godt i blokaderne, men det var unægtelig svært at erstatte det høje antal vindere, som Lucia normalt leverer i angrebet. Holte kom igen bedst fra start, men i anfører Mette Breunings serv vendte billedet. Med Mette som server og Chárlene Manuela Johnsen helt forrygende ved nettet, hvor hun stod for seks vindere i træk, overtog vi føringen da vi gik fra 7-11 til 14-11. Paulina Hougaard-Jensen som blev kåret som vores bedste spiller leverede et solidt blokadearbejde og vi holdt føringen frem til sættets afslutning ved 25-22.

Tredje sæt forløb, som altid når vi møder Holte, med drabelige dueller og de to hold fulgtes frem til en marginal Holteføring på 14-13, hvor de på tre rotationer rykkede til 23-15 og kort efter tog sættet med 25-18.

I fjerde sæt skiftedes vi til at tage små føringer. Det var primært vores centerangreb der skabte succes, mens effektiviteten var faldet en del på kanten og ved føring til os på 18-17, gik det galt da Holtes Katrine Buhl, som blev kåret som Holtes bedste, stod for serven frem til 23-18. I rotationen efter tog Holte sættet og dermed kampen med 25-19.

Holte fører nu finaleserien med 2-0 og vi er dermed tvunget til at vinde når vi mødes igen allerede på onsdag d. 20. april kl. 19.00 på hjemmebanen i Stadionhal 1. Forhåbentlig med en fyldt hal, som kan hjælpe holdet frem til den krævede sejr.