Bak op om vores sponsorer,
de bakker op om os

TimeGruppen

OK

KT Tape

Joma

Grey//Matter

Cortex

Quality Wine

Mikasa

DSV
Gode fans (Foto: Heiner Lützen Ank)Det startede skidt, men endte godt, da Brøndby Volleyball Klubs kvinder lavede et flot comeback i første bronzekamp og tog sejren over Gentofte Volley i en nervepirrende 3-2 afslutning.

Vores servemodtagning levede slet ikke op til vanlig standart fra starten af første sæt. Det forplantede sig til angrebet, som ikke fik den ønskede succes og den primære årsag til at vi holdt trit med Gentofte, var at deres satsning i serven også resulterede i seks servefejl. Det var dog Gentofte der var i front hele sættet og endte med at tage det med 25-23.

Selv om vores servemodtagning var blevet bedre mod slutningen af første sæt, blev de forbedrede modtagninger kun delvist bragt med over i andet sæt og da der samtidig var for mange angrebsfejl, kunne Gentofte i Clara Windeleffs serv gå i front med 7-1. Der blev rettet godt op på den forfærdelige start i Olivia Nicholsons serv, hvor det nu var Gentofte der manglede effektivitet i angrebet og vi gik nu i front med 8-7. Det var så atter Gentofte der fik lagt det fornødne pres på serven og igen tog en stor føring på 14-8 i Sina Mascheks serv. Vores angreb havde indtil da været forholdsvist tandløst, men nu tog især Olivia Nicholson affære og stod for seks point i sættet og hun blev suppleret med et par point fra henholdsvis Emma Gylling og Berit Jensen. Det var dog for sent vi kom i gang, så Gentofte endte med at tage sættet med 25-21.

Gentofte red videre på bølgen og kom foran 10-5 i tredje sæt og en sejr til os lå nu ikke lige for, men spillerne lod sig ikke slå ud og knoklede ufortrødent videre. Gode modtagninger af libero Isabella Hegelund Nielsen blev godt udnyttet af hæver Rebecca Illingworth, til at sætte de to centerspillere Mette Breuning og Abby Feyereisen i spil og det gav point på kontoen. En god serveserie af Olivia Nicholson som udover et es, pressede Gentofte godt, bragte os fra 11-14 til 15-14 og i en tæt afslutning, hvor holdene flere gange stod lige, lykkedes det os at tage det sidste afgørende skridt til sætsejr på 25-23, godt hjulpet af vores medfølgende Brøndby fans, som med medbragte trommer gav en stemning der kunne være en Brøndby hjemmebane værdig.

De to hold kæmpede om overtaget i fjerde sæt, men godt forsvar fra begge sider, resulterede i at ingen af holdene kunne trække fra og sådan fulgtes vi ad til 17-17, hvor det igen var Olivia Nicholson der med en effektiv servestime gav afsæt til en 20-17 føring og to rotationer senere fik vi med 25-21 kampen ud i et afgørende femte sæt.

Det blev en af de gysere, som der efterhånden har været en del af i årets slutspil. Gentofte var i front med 8-6 ved baneskift og kom også på 11-9, før Rebecca Illingworth med godt pres på serven lægger grunden for en stribe point hvor vi overtager føringen med 13-11. Blandt andet på grund af kraftfulde angreb af Olivia Nicholson, som fik bolden serveret af Rebecca Illingworth efter godt forsvar. Gentofte kommer på 13-13. Vi år matchbold ved 14-13, som Gentofte overlever på godt angreb af deres stjernespiller Clara Windeleff, men vi tager de to sidste point på en kill-block af Mette Breuning, efterfulgt af en angrebsfejl fra Gentofte, hvorefter vores jublende spillere kunne sende klapsalver op til vores fantastiske fans, som har en stor del af æren for at holdet bliver ved med at kæmpe og tror på det hele vejen.

Vi har nu muligheden for at spille bronzemedaljerne om halsen, når vi på tirsdag d. 16. april kl. 20.00, på hjemmebanen i Stadionhal 1 spiller 2. bronzekamp. Skulle det glippe, er der endnu en chance i den afgørende kamp i Gentofte lørdag d. 20. april kl. 14.00.