Bak op om vores sponsorer,
de bakker op om os

TimeGruppen

OK

KT Tape

Joma

Grey//Matter

Cortex

Quality Wine

Mikasa

DSV
Nr. 6 Isabella Hegelund Nielsen i en modtagning (Foto: Heiner Lützen Ank)Brøndby Volleyball Klub har spillet en rigtig flot semifinaleserie. Desværre har det også været gældende for Holte IF og det var dem der trak det længste strå og tog finalepladsen. De to hold har stået over for hinanden i ti finaler siden 2011, men i indeværende sæson var det semifinalen der blev rammen om de fantastiske kampe. Dette skyldes at vi har haft rigtig store udfordringer med skader på vigtige spillere og derfor endte på grundspillets 4. plads, mens Holte indtog 1. pladsen. Mod slutningen af sæsonen er der heldigvis kommet styr på de fleste skader og vi fik vist, at vi stadig hører til i toppen af dansk volleyball.

Vi vandt således de første to semifinaler, som spilles i en serie på op til fem kampe, med henholdsvis 3-0 og 3-2. Også de to næste kampe blev fem sæts kampe, men nu med Holte som vinder og der skulle derfor spilles en sidste afgørende kamp på udebane søndag d. 7. april. En kamp som Holte vandt med 3-1.

Vi fik en rigtig skidt start på første sæt, hvor der slet ikke var styr på servemodtagningen og Holte kom på 7-1. Det var stort set denne føring der holdt sættet igennem, indtil Holte tog det hjem med 25-15. Efter den sløje start, var der intens kamp om pointene og det førte til flere lange dueller, hvor holdene måtte kæmpe hårdt for at få bolden forbi flot forsvar på begge sider af nettet.

Nr. 12 Mette Breuning i et effektivt angreb (Foto: Heiner Lützen Ank)I andet sæt var det Holtes modtagning der svigtede, da vi efter en lige start, gik i front på en god servestime af Abby Feyereisen, som på blandt andet to esser, stod bag serven da vi gik fra 10-9 til 15-9. Vores modtagning med Isabella Hegelund Nielsen i front, var nu i top og det udmøntede sig i flere gode angreb, hvor især Olivia Nicholson og Rocio Fortuny på kanterne samt Abby Feyereisen på midten lagde point til stillingen. Holte var tæt på at lukke hullet ved 18-16, men vi øgede igen og tog sættet 22-19.

Holte havde stor succes med deres server i tredje sæt og der manglende derfor også pointgivende angreb hos os. Dog var Mette Breuning sikkerheden selv, i de tilfælde hvor modtagningen kom perfekt frem til Rebecca Illingworth, så hun kunne lægge præcise bolde op til vores stærke centerspiller. Men det var ikke nok til at holde trit med Holte som tog sættet 25-16.

Vi fik en lille føring i fjerde sæt, indtil Holtes Nora Møllgaard med en effektiv servestime stod bag et ryk fra 7-8 til 11-8. Vi fik kæmpet os tilbage på 13-13 på blandt andet gode angreb af Olivia Nicholson og Emma Gylling og nåede også kortvarigt at tage føringen frem til 17-16, hvor Holte igen fik overtaget og kørte sættet hjem med 25-20.

Dermed var det en realitet at Holte skal spille finale mod ASV Elite, som dagen før havde vundet den anden semifinale serie over Gentofte Volley. En serie der ligeledes var gået i fem kampe før der var fundet en vinder. Begge serier har været utrolig jævnbyrdige og med volleyball på højt plan. God reklame for sporten som har givet de medlevende publikummer en fantastisk oplevelse.

Vi skal nu møde Gentofte i kampen om bronzemedaljerne i en serie der spilles bedst af tre kampe. 1. kamp er torsdag d. 11. april kl. 20.00 i Kildeskovhal 1. Der er returkamp i Stadionhal 1 tirsdag d. 16. april kl. 20.00 og skal der en afgørende 3. kamp, spilles den i Gentofte lørdag d. 20. april kl. 14.00.