Bak op om vores sponsorer,
de bakker op om os

TimeGruppen

OK

KT Tape

Joma

Grey//Matter

Cortex

Quality Wine

Mikasa

DSV
Nr. 2 Ranja Holtze i en servemodtagning (Foto: CLOLFOTO)Til trods for en del skader i truppen, var der ingen slinger i valsen, da Brøndby Volleyball Klubs Volleyliga kvinder besejrede Team Køge i en overbevisende 3-0 sejr.

Allerede fra starten af første sæt sad vi solidt på kampen. I angrebet var det især Berit Jensen og Olivia Nicholson der scorede point, mens Mette Breuning på midten skabte point i både angreb og blokade. En hurtig føring blev for alvor udbygget i først Isabel Viszokais serv fra 10-5 til 16-5, fulgt op af Berit Jensen som i næste rotation, med blandt andet et par serveesser, lagde grunden til en føring på 22-6 og kort efter var sættet vundet med 25-9.

Nr. 16 Lærke Leth i en servemodtagning (Foto: CLOLFOTO)Generelt havde vores server god effekt og gennem kampen blev der lavet ikke færre end 15 esser. Mette Breuning lagde således ud med at lave fire af disse i en stime på otte server, der bragte os på 8-0. Olivia Nicholson og Isabel Viszokai stod hver for et es og Berit Jensen lavede tre af slagsen i en stime hvor vi gik fra 20-6 til 24-6. Team Køge overvandt den første sætbold, men måtte strække våben i bolden efter, hvor vi tog sættet 25-7.

Team Køge lod sig ikke mærke af de knap så prangende første to sæt. De kæmpede ufortrødent videre og hang pænt på i tredje sæt, hvor de havde kontakt frem til 16-16, hvorefter vi trak fra og lukkede kampen med 25-19.

Kampen gav rig mulighed for at give vores yngste og noget mere uerfarne spillere pænt med spilletid. 16-årige Ceylin Abi blev således skiftet ind i både første og andet sæt og fik fuld spilletid i tredje sæt, hvor hun havde flere spektakulære hævninger til Mette Breuning på midten og også fik sat Berit Jensen op til en hel del pointgivende angreb. 17-årige Mille Rydahl Christensen var valgt til opstillingen fra start, 16-årige Lærke Leth fik hele tredje sæt og 19-årige Ranja Holtze fik fra andet sæt ansvaret for som libero at styre forsvaret.

Vores næste kamp bliver lørdag d. 20. januar. når DHV Odense kl. 14.00 kommer på besøg i Stadionhal 1.