Bak op om vores sponsorer,
de bakker op om os

TimeGruppen

OK

KT Tape

Joma

Grey//Matter

Cortex

Quality Wine

Mikasa

DSV
Nr. 3 Berit Jensen i et angreb (Foto: Lars Rasmussen)Et skadesramt Volleyligahold fra Brøndby Volleyball Klub havde en trods alt godkendt præstation, da de på udebane, lørdag d. 6. januar, led et 1-3 nederlag til danmarksmestrene fra ASV Elite. Det var således en kamp hvor vi måtte undvære Emma Gylling og Paulina Hougaard-Jensen, som begge har haft afgørende roller i de seneste kampe og det var også uden Eva Trpenovska, der som oftest har været i startopstillingen. De tre positioner blev i stedet udfyldt af Berit Jensen, Isabel Viszokai og Chelsea Ingabire, som alle gjorde det godt.

Begge hold lagde ud med et højt servepres, som langt hen ad vejen havde den ønskede effekt, men også resulterede i et stort antal servefejl fra begge sider. De to hold skiftedes således til at tage små føringer indtil midt i sættet, hvor ASV på tre rotationer rykkede fra 8-7 til 18-10. Vores forsvar fungerede tilfredsstillende, men der blev ikke vundet nok i angrebet, hvilket også var ASV´s fortjeneste. Der kom mere gang i Brøndbys angreb fra især Olivia Nicholson og Mette Breunings side og ASV blev holdt nede på et enkelt point i de sidste 6 rotationer, mens vi tog flere små stimer som udover flotte angreb blev scoret på serveesser fra Isabel Viszokai, Olivia Nicholson og Rebecca Illingworth. Vi fik kontakt ved 23-23 i Berit Jensens serv og vi gik også forbi og fik den første sætbold ved 24-23. Desværre blev den misset på en servefejl, men i rotationen efter tog vi første sæt med 26-24 i Chelsea Ingabires serv.

Nr. 10 Olivia Nicholson i et angreb (Foto: Claus Olsen)Vi fortsatte med de gode takter fra start af andet sæt. Dog havde ASV held med at holde presset på serven, så vi havde svært ved at få centerspillet til at fungere. Til gengæld var Olivia Nicholson sikkerheden selv med pointgivende angreb både ved nettet og fra bageste række. Vi holdt således ASV på en beskeden føring frem til 21-20, hvor ASV i Emilie Christensens serv tog en overbevisende slutspurt frem til en ASV gevinst på 25-20.

I tredje sæt tog ASV en hurtig føring på 9-3, som vi var tæt på at eliminere i Olivia Nicholsons serv hvor vi kom på 9-7. ASV tog et nyt ryk frem til 14-7 og selv om vi derfra spillede godt med især Olivia Nicholson og Berit Jensen som de dominerende i angrebet, lykkedes det ikke at mindske ASV´s føring og de kunne tage sættet med 25-19.

I fjerde sæt tog ASV en hurtig føring, som de med flot spil udbyggede frem til sættets slutning ved 25-18. Hos os var det kun Berit Jensen, som spillede sin hidtil bedste kamp, der for alvor formåede at overvinde ASV´s forsvar med angreb fra både forreste og bageste række.

ASV er også vores modstander i pokalturneringens semifinale som spilles ved Final-4 stævnet i Aarhus d. 3.-4. februar, så forhåbentlig vil vi til den tid kunne stille med fuldt mandskab. Inden da er der dog tre Volleyligakampe. Den næste er på lørdag d. 13. januar kl. 14.00 hvor Team Køge kommer på besøg i Stadionhal 1.