Bak op om vores sponsorer,
de bakker op om os

TimeGruppen

OK

KT Tape

Joma

Grey//Matter

Cortex

Quality Wine

Mikasa

DSV
Nr. 6 Isabella Hegelund Nieles, nr. 9 Eva Trpenovska og nr. 10 Olivia Nicholson i dyb koncentration i servemodtagning (Foto: CLOL-foto)Det var med ønsket om revanche at Brøndby Volleyball Klubs Volleyliga kvinder gik på banen, da Gentofte Volley lørdag d. 2. december besøgte Stadionhal 1. Det første opgør endte 2-3, efter at vi havde ført 2-0. Var tæt på at tage tredje sæt, men tabte det desværre 23-25 og også de to næste sæt. Revanchen kom i hus med en overbevisende 3-0 sejr, hvor der på intet tidspunkt var reel tvivl om udfaldet.

Serverne kørte godt for os. Der blev lagt en konstant pres på Gentoftes modtagning og gennem kampen blev det til ikke færre end otte serveesser. Hos os fungerede modtagningen anderledes godt. Vores libero Isabella Hegelund Nielsen lagde boldene millimeter præcist til hæver Rebecca Illingworth som havde gode arbejdsbetingelser. I starten var det Olivia Nicholson der udnyttede hævningerne til point, men som sættet skred frem, var det især Emma Gylling, som i sidste sæson spillede i Gentofte, der var ond ved sine tidligere holdkammerater. Efter en lidt stille start, sluttede hun sættet af med ikke færre end syv vindende angreb. Spillet bølgede frem og tilbage og ingen af holdene tog lange stimer, men støt og roligt trak vi fra indtil vi på en elegant 2. gangs overspilning fra Rebecca kunne tage sættet med 25-17.

Nr. 8 Emma Gylling jubel sammen med holdet (Foto: INTO FOTO)Vi fik en perfekt start på andet sæt, hvor Rebecca Illingworth efter et enkelt point til Gentofte gik til serv, hvor hun med to esser i en stime på seks server, førte os til 6-1. Ved nettet fortsatte hun med at fodre Emma Gylling som udvidede sin stime fra første sæt til også at indeholde vinder nummer 8 og 9. På centerpladsen beviste Mette Breuning at hun for alvor er kommet ovenpå efter sin knæskade og stod i sættet således for fire angrebspoint og et enkelt på blokaden.

Eva Trpenovska stod bag serven da vi øgede til 16-8. Der kom nu en periode hvor Gentofte fik slået hul på vores modtagning og de kravlede langsomt nærmere, så vores føring skrumpede ind til 22-18. Headcoach Gianluigi Proto valgte nu at sætte Paulina Hougaard-Jensen på banen. Vores dygtige centerspiller er stadig på ”skånekost” efter en skade der holdt hende fra banen i hele sidste sæson. Det var en udskiftning der gav pote. Paulina fik hævningen i første angreb og bragede den i Gentoftes gulv. Også det næste angreb omsatte hun til point og på sættets sidste bold, slog Gentoftes angriber bolden ud af banen i et forsøg på at komme uden om Paulinas store blokade og vi tog dermed sættet med 25-18.

Paulina Hougaard-Jensen fortsatte på banen i tredje sæt og fik vist sin store styrke i blokaden, hvor hun adskillige gange forhindrede Gentoftes angreb i at komme over nettet. Emma Gylling stod for en imponerende servestime der indeholdt fire esser, da hun stod bag serven fra 6-3 til 18-3. Ved nettet var det Paulina og Mette Breuning der, med spektakulære centerangreb, stod for en stor del af angrebspointene, mens Olivia Nicholson scorede flittigt med angreb fra bageste række. Alt i alt resulterede det i en overbevisende revanche på 3-0, da sættet tog sig afslutning med de overbevisende cifre 25-9.

Humøret var naturligvis højt efter sejren. Dejligt at det hårde arbejde i træningen har båret frugt, og at der er ved at være styr på de skader, der prægede holdet i den første del af sæsonen. Sejren har forhåbentlig give et boost til selvtilliden inden de to næste opgør, som begge er mod Ikast KFUM. Først på lørdag d. 9. december når vi tager til Ikast til kamp i Volleyligaen og to dage efter drager Ikast den modsatte vej, når de to hold, mandag d. 11. december kl. 19.00 i Stadionhal 1, mødes i landspokal kvartfinalen. Forhåbentlig med mange tilskuere til at vores kvinder, mens de indtager julens specialitet, gløgg og æbleskiver.