Bak op om vores sponsorer,
de bakker op om os

TimeGruppen

OK

KT Tape

Joma

Grey//Matter

Cortex

Quality Wine

Mikasa

DSV
Nr. 3 Berit Jensen i en servemodtagning (Foto: @clolfoto)Kun to dage efter at Brøndby Volleyball Klubs Volleyligakvinder havde spillet mod Holte IF, skulle de lørdag d. 4. november i kamp igen. Denne gang på udebane mod Team Køge. Vi levede med en 3-0 sejr op til favoritværdigheden og fik dermed tanket noget af den selvtillid der var gået tabt et par dage tidligere.

Det var en kamp som var udset til at nogle af de yngre kræfter på vores hold skulle i spil og således startede 16-årige Lærke Leth på højrekanten og 17-årige Mille Rydahl Chrisensen på venstrekanten. De levede fuldt ud op til tilliden og lavede begge flere vinderslag. Det var også Lærke der, efter at Isabel Viszokai med sin serv, havde lagt grunden for den første forcering fra 7-6 til 12-6, fortsatte de gode takter og med en effektiv servestime indeholdende to esser, var kraftigt medvirkende til endnu et ryk fra 13-7 til 19-7. Ved nettet sørgede en velspillende Abby Feyerisen for at omsætte fire af de fem hævninger, som Rebecca Illingworth lagde til rette for hende, til point og vi sluttede sættet med 25-15.

Nr 18 Mille Rydahl Christensen i en servemodtagning (Foto: @clolfoto)Team Køge kom bedst fra start i andet sæt og tog en føring på 4-0, men Abby Feyereisen fik hurtigt rettet op på dette, da hun stop bag seks server, som pressede Køge i bund, så brodden gik af angrebet og vi overtog føringen med 6-4. Efter et enkelt point til Køge var det Rebecca Illingworth der skulle serve. Hun lagde ud med fire esser på stribe og yderligere et par server frem til stillingen 12-5. Ved nettet var Rocio Fortuny og Abby Feyereisen effektive, mens Berit Jensen stod for tre pointgivende angreb fra bageste række. Køge kæmpede ihærdigt for at komme tilbage i sættet og de fik med god fight minimeret vores forspring til 21-19. inden sættet blev lukket 25-19 i Isabel Viszokais serv.

Det var igen Rebecca Illingworth der fik lagt et godt pres på Køges servemodtagning da Brøndby rykkede fra 3-1 til 8-1. I stimen nåede hun op på at have leveret hele otte esser. et antal hun sandsynligvis kunne have gjort 2-cifret, hvis ikke det var fordi, hun blev erstattet med det 15-årige hævertalent Ceylin Abi. Ceylin lavede et godt stykke arbejde med gode hævninger som især blev udnyttet af Abby Feyereisen på midten og Rocio Fortuny som stod for seks angrebspoint oveni de tre hun lavede i blokaden. Mille Rydahl Christensen stod for en god servestime fra 16-7 til 20-7 og ikke længe efter kunne vi lukke kampen med 25-12.

Med sejren indtager vi en øjeblikkelig 3. plads. Vi har nu en pause frem til d. 15. november, hvor vi i pokalturneringens 1/8-finale skal møde Københavnerklubben VLI fra 1. division.