Bak op om vores sponsorer,
de bakker op om os

TimeGruppen

OK

KT Tape

Joma

Grey//Matter

Cortex

Quality Wine

Mikasa

DSV
Nr. 1 Abby Feyereisen og nr. 15 Rebecca Illingworth i en blokade (Foto: Lars Rasmussen
Det blev en blandet fornøjelse da Brøndby Volleyball Klubs Volleyligakvinder torsdag d. 2. november havde besøg af de evige rivaler fra Holte IF. Det var kampen om hvem der efter kampen kunne forlade Stadionhal 1 med den øjeblikkelige 2. plads i ligaen. Det var Holte IF der kunne tage denne ære med hjem, da de tog en 3-1 sejr i en kamp, som bød på to rigtig gode sæt, men for os sluttede kampen af med et par sæt fra en lavere hylde.

Kampen startede på et niveau man kan forvente af to af landets bedste kvindehold. I drabelige dueller kæmpede de to hold om at få bolden i gulvet og det lykkedes nogenlunde ligeligt frem til stillingen 9-9, hvorfra vi desværre, noget oftere end Holte, sluttede en af de mange seværdige dueller med en slagfejl. Holte kunne således trække fra og tog sættet 25-15. Et resultat der ikke helt yder spillet fuld retfærdighed.

Vi havde ryddet godt ud i slagfejlene til andet sæt og det sås tydeligt på pointtavlen. Libero Isabella Hegelund Nielsen modtog på det nærmeste perfekt og det nød centerspillet godt af. Mette Breuning som er vendt tilbage på banen efter en langvarig knæskade stod for et par point, men det var især Abby Feyreisen, som hæver Rebecca Illingworth fik sat i spil og det med god grund, for Abby var flyvende og vandt samtlige sine fem angreb i sættet. Holdene startede igen jævnbyrdigt, men denne gang var det os der kunne trække fra, da vi gik 8-6 til 12-6 i Eva Trpenovskas serv og efter Holte næsten fik kontakt, igen tog vi et ryk i Berit Jensens serv fra 18-17 til 22-17 og kort efter kunne vi tage sættet md 25-20.

Det så nu ud til at publikum, som så ofte før når de to hold mødes, skulle få endnu en neglebidende dyst, men der gik grus i maskineriet. Holte fik med held skruet op for servepresset og vi fik svært ved at få styr på angrebet, hvor det kun var Olivia Nicholson der for alvor kunne overvinde Holtes forsvar. Holte trak fra og tog sættet med 25-15.

Holte havde fået momentum og vi havde svært ved at komme tilbage i kampen. Efter at have hængt på til 6-8, begyndte Holte for alvor at trække fra og bagud med 10-16, så det ud som om vi havde mistet den sidste tro på egne evner. Med en nærmest fejlfrit spillende Nora Møllgaard, som var kampens helt store spiller, som server kunne Holte tage de resterende point til en overbevisende sejr på 25-10.

Det var på ingen måde den kamp vi havde sat næsen op efter. Det handler nu om at bygge videre på det rigtig gode spil der var i første og i særdeleshed andet sæt, samt at lære af de fejl der blev begået i de to sidste sæt. Dette skulle så gerne resultere i et noget bedre resultat, når vi to dage senere skal spille mod den på papiret noget lettere modstander Team Køge.