Bak op om vores sponsorer,
de bakker op om os

TimeGruppen

OK

KT Tape

Joma

Grey//Matter

Cortex

Quality Wine

Mikasa

DSV
Nr. 6 Isabella Hegelund-Nielsen i en servemodtagning (Foto: @clolfoto)Efter 3-0 sejre i sæsonens tre første kampe, skulle Brøndby Volleyball Klubs Volleyligakvinder ud i et på papiret noget sværere opgør, da de besøgte bronzevinderne fra sidste sæson, Gentofte Volley. Det startede lovende med sætsejr i de to første sæt, men der kunne ikke holdes fast og det blev til et noget ærgerligt 2-3 nederlag.

Hjemmeholdet kom bedst fra start og tog en føring på 12-6, før vi langsomt men sikkert fik arbejdet os ind i kampen på gode angreb af Abby Feyereisen på midten, Emma Gylling på højrekanten samt Chelsea Ingabire og Olivia Nicholson på venstrekanten. Der blev opnået kontakt ved 20-20, og i spændende dueller sikrede vi os det sidste overtag, som resulterede i en sætsejr på 26-24.

I andet sæt lagde Emma Gylling, som i sidste sæson spillede i Gentofte, ud med at serve til 3-0, men Gentofte fik elimineret den lille føring ved 7-7. Vi tog igen en ny føring på 11-8 i Emmas serv og denne gang blev der hold fast i forspringet frem til sættets slutning ved 25-21. Ved nettet agerede Abby Feyereisen levende plankeværk. Ikke færre end syv gange stoppede hendes blokader Gentoftes angreb og fire af dem direkte til point. Halvvejs i sættet blev Chelsea Ingabire erstattet af Berit Jensen, da hun desværre måtte udgå med en skade.

Nr. 15 Rebecca Illingworth og nr. 1 Abby Feyereisen i en blokade (Foto: Heiner Lützen Ank)Chelseas skade i andet sæt betød at der blev lavet om i opstillingen til tredje sæt. Emma Gylling blev rykket på venstrekanten og Berit Jensen overtog højrekanten. De ny placeringer var måske medvirkende til nogle misforståelser i servemodtagningen, som Gentofte lagde et godt pres på og blandt andet fik lavet tre esser. De kom på 10-5 inden vi igen fik ordentligt styr på spillet, men selv om der blev kontakt ved 17-17, var det til trods for en storspillende Olivia Nicholson, som sørgede for syv point på otte angreb, Gentofte der kunne tage de sidste nødvendige point til 25-23 gevinst.

Der blev kæmpet godt på begge sider af nettet og de to hold fulgtes ad til 13-13, men herfra faldt vores spil fra hinanden. Der blev vundet for lidt på kanterne og selv om centerspillerne gjorde deres bedste, med blandt andet en indskiftet Susanna Ludvig som lavede tre point på sine fire angreb og også stod for nogle gode server, var det ikke nok til at holde trit med Gentofte, som med god fight trak fra og tog sættet med 25-19.

Der skulle nu et femte sæt til, men vi så noget rystede ud, efter at have været tæt på 3-0 sejren nu skulle forsøge at hive sejren hjem i et afgørende sæt. Servemodtagningen, i hvilken det kun var libero Isabella Hegelund Nielsen der holdt niveau, gav hæver Rebecca Illingworth svære arbejdsbetingelser så vores angreb blev for lette at læse for Gentofte og de red på deres side videre på den bølge de var kommet op på og kunne tage kampen med 15-9.

Vores næste kamp bliver også en af de svære opgaver, når de Århusianske danmarksmestrene fra ASV Elite kommer til Brøndby i Stadionhal 1 på lørdag d. 21. oktober kl. 14.00.