Bak op om vores sponsorer,
de bakker op om os

TimeGruppen

OK

KT Tape

Joma

Grey//Matter

Cortex

Quality Wine

Mikasa

DSV

Nr. 6 libero Isabella Nielsen i en forsvarsaktion (Foto: Claus Olsen)

Starten var fantastisk, da Brøndby Volleyball Klubs kvinder gik på banen torsdag d. 30. marts, i den 2. DM-semifinale mod Holte IF, men niveauet holdt ikke og det blev til et nederlag på 1-3.


Vi havde vundet serveretten og Susanna Ludvig som er blandt de bedste servere i ligaen lagde ud med tre serveesser og to rotationer efter lavede Evelina Rutkovska to af slagsen og vi havde dermed fået en fantastisk start på kampen. Det var tydeligt at det var en uvant situation for et ellers godt modtagende hold som Holte, at blive servet ud af banen. Det skabte en usikkerhed på det sejrsvante Holte mandskab, som forplantede sig til deres angreb, hvor de også lavede flere fejl end de ellers er kendt for. Vi udnyttede momentum og tog sættet med 25-19.


Nr. 5 Susanne Ludvig i en serv (Foto: Flemming Patulski Nielsen)Desværre gjorde pausen Holte godt. De lavede ikke længere så mange fejl, hvorimod vi ikke kunne holde det sprudlende niveau fra første sæt. Der blev lavet for mange fejl i angrebet og Holte fik generelt for let spil. Til trods for flere udskiftninger lykkedes det ikke at luge ud i fejlene og Holte tog sættet overbevisende med 25-11.


Tredje sæt startede noget mere lige Isabella Nielsen holdt et højt niveau i servemodtagningen, hvilket da også indbragte hende titlen som kampens spiller for os, en titel der for Holtes vedkommende gik til deres hæver, amerikanske Isabelle Marciniak. Der blev ikke længere fejlet i vores angreb, men det var for begge hold svært at få bolden i gulvet og der blev kæmpet heroisk på begge sider til stor glæde for et medlevende publikum. Holte gik noget oftere ud af de lange dueller som den vindende part og ved 15-11 tog de et afgørende ryk til 20-11, som stort set holdt hjem til sættets afslutning ved 25-18.


Holte som startede kampen så skidt var for alvor kommet ovenpå og vi havde svært ved at genvinde troen på egne evner. Der blev ikke lagt det nødvendige pres og så vinder man ikke point og Holte kunne slutte kampen med de overbevisende cifre 25-9.


Holte fører nu semifinale serien med 2-0 og kan med mindre vi finder de rette våben sikre sig pladsen i finalen. De kun 2½ døgn mellem 2. og 3. semifinale, har holdet brugt flittigt til gennemgang af video og statistik fra kampen, for at finde elementer hvor vi kan minimere på fejlene og især hvad det var for våben der fungerede i det gode første sæt. Vi ved det bliver svært, men der vil blive kæmpet for at forlænge semifinale serien, når vi besøger Ny Holtehal søndag d. 2. april kl. 13.00. Hjemmebanen er reserveret til en 4. semifinale Skærtorsdag d. 6. april kl. 20.00.