Bak op om vores sponsorer,
de bakker op om os

TimeGruppen

OK

KT Tape

Joma

Grey//Matter

Cortex

Quality Wine

Mikasa

DSV

Nr. 1 Abby Feyereisen i et angreb (Foto: Heiner Lützen Ank)

Blev det ikke til sejr til Brøndby Volleyball Klubs kvinder da de lørdag d. 25. marts spillede den første DM semifinale i en serie der spilles bedst af fem kampe, så var det ikke gældende for vores fantastiske publikum som var taget med til Ny Holtehal for at støtte vores spillere. De gav, med trommer og taktfaste råb en fantastisk kulisse, så man skulle tro at det var vores hjemmebane,,men desværre var det ikke nok og Holte tog første stik med 3-0.


Vi måtte undvære anfører Mette Breuning, som blev knæskadet i kvartfinalerne og hendes point var savnet på tavlen, men alligevel var det os der kom bedst fra start, da Matthilur Einarsdottir lagde ud med en serveserie som bragte os på 4-0. Holte fik dog samlet op og fik kontakt ved 6-6. Herefter fulgtes de to hold ad i nogle drabelige dueller, som gav publikum fuld valuta for pengene. Hos os var det især Evelina Rutkovska og Rocio Fortuny der stod for pointene, mens Isabella Nielsen sørgede for at styre forsvaret. Det så således længe ud til at sættet kunne gå til begge sider, men ved 14-13 føring til Holte, tog de et afgørende ryk til 18-13, som vi ikke formåede at lukke og Holte kørte sætte hjem med 25-20.


Coachteamet arbejder (Foto: Heiner Lützen Ank)Holte spillede som så ofte før med en meget lille fejlprocent og tog i andet sæt et noget tidligere ryk, da de i Frida Brincks serv gik fra 8-6 til 13-6. Eva Trpenovska var kommet på banen for os og gjorde en god figur, sammen med Abby Feyreisen og Evelina Ruthovska, som var dem der stod for at vinde serveretten tilbage, men vores blokader var ikke effektive nok, så det kneb med at vinde point i egen serv og til trods for godt forsvar, lykkedes det ikke at indhente det tabte og Holte kunne tage andet sæt med 25-17.


I tredje sæt kom Markéta Plesingrova på banen og hun kvitterede for tilliden med nogle effektive angreb. Vi fulgte noget bedre med indtil 18-15 føring, hvor Holte i Katrine Buhls serv tog et afgørende ryk til 24-15 og kort efter kunne de lukke kampen med 25-16.


Holte har dermed fået den bedste start på semifinaleserien, men vores tro på at gøre det bedre på egen bane, i Stadionhal 1, torsdag d. 30. marts kl. 20.00, er stor og vi vil arbejde ihærdigt på at komme op på hesten igen og belønne vores fantastiske publikum med en sejr, som kan bringe serien ud over de tre første. De mulige kamptidspunkter efter torsdagens kamp er:

  • 3. semi: Søndag d. 2. april kl. 13.00 i Ny Holtehal
  • Evt. 4. semi: Torsdag d. 6. april kl. 20.00 i Stadionhal 1
  • Evt. 5. semi: Søndag d. 9. april kl. 13.0 i Ny Holtehal