Bak op om vores sponsorer,
de bakker op om os

TimeGruppen

OK

KT Tape

Joma

Grey//Matter

Cortex

Quality Wine

Mikasa

DSV

Nr. 8 Evelina Rutkovska i en servemodtagning (Foto: Kim Leerskov)

Volleyligaens grundspil er slut for Brøndby Volleyball Klubs vedkommende og med en 3-1 sejr over DHV Odense, sluttes grundspillet af med fire sejre på stribe en god optakt til slutspillet som starter om små 14 dage.


Vi var hårde ved os selv fra starten af kampen. Alt for mange slag- og servefejl gav DHV, hvis spil hang bedre sammen, let spil og de kunne tage en føring på 7-4. Vi fik dog kontakt ved 10-10 og de to hold skiftedes til at tage minimale føringer indtil DHV på godt spil tog et ryk fra 17-17 til 20-17 og kom på 23-19, før vi var tæt ved at indhente det tabte ved 23-22, men DHV holdt fokus og lukkede sættet ned med 25-22.


Vi kom langt bedre fra start i andet sæt. Matthildur Einarsdottir sørgede med en god servestime for at lægge grunden til en 5-0 føring. Libero Isabella Nielsen modtog perfekt, så der kom gang i centerspillet med Mette Breuning og Abby Feyereisen, som i dette sæt havde erstattet Rocio Fortuny der var rykket ud på højrekanten. Der var luget ud i fejlene og blokaden begyndte at fungere. 5-points føringen holdt indtil holdene havde roteret en hel omgang og igen var det Matthildur Einarsdottir der med sin serv lagde et ekstra pres på DHV´s modtagning og vi kunne gå til 17-8 og fortsætte med de gode takter frem til sættets afslutning ved 25-18.


Nr. 9 Eva Trpenovska i et angreb (Foto: Kim Leerskov)Matthildur Einarsdottir sprudlede og fordelte spillet perfekt, ud over at hun også selv stod for nogle godt camouflerede 2. gangs overspilninger. På midten havde hun godt gang i Abby Feyreisen som leverede fire point til kontoen, men især viste vores kun 16-årige Eva Trpenovska, som var kommet på banen til dette sæt, sit store talent. I hendes anden nettur scorede hun ikke færre end seks af sine point og var dermed kraftigt medvirkende til at vi kunne rykke fra 13-13 til 20-13 i Mette Breunings serv. DHV fightede godt og bragte spændingen tilbage i sættet da de i Frida Løys serv, med den dygtige power angriber Christina Trasbo Michaelsen ved nettet, gik fra 15-23 til 20-23. Vores piger holdt dog hovedet koldt og tog sættet 25-21.


Det blev et underholdende fjerde sæt med mange fantastiske dueller. DHV havde føringer i starten af sættet, men ved 12-12 var det os der med gode modtagninger fik etableret gode angreb af især Evelina Rutkovska og en stadig godt spillende Eva Trpenovska og vi kom på 17-15, hvor DHV havde stor succes med en stime frem til en 19-17 føring. Det var også DHV der førte ved 21-19, men vi vandt bolden og Eva Trpenovska gik til serv. Det gjorde hun så godt, at DHV kun fik rimeligt styr på en af hendes fem server og hun sluttede kampen af med sit tredje servees til sejr ved 25-21.


Med sejren ligger det fast at vi i en kvartfinale skal møde enten Team Køge eller Gentofte. Hvem det bliver afgøres tirsdag aften d. 2. marts, hvor en 3-0 sejr til Team Køge vil betyde at Brøndby skal møde Gentofte, mens det bliver Team Køge vi møder hvis Gentofte vinder minimum et sæt.