Bak op om vores sponsorer,
de bakker op om os

TimeGruppen

OK

KT Tape

Joma

Grey//Matter

Cortex

Quality Wine

Mikasa

DSV

Nr. 12 Mette Breuning i et angreb (Foto: Claus Olsen)

Brøndby levede op til favoritværdigheden, da de tirsdag d. 21. februar på udebane mødte Volleyligaens bundhold fra Lyngby-Gladsaxe Volley. Det var dog et godt spillende ungt mandskab fra LGV som kæmpede bravt og det var ikke langt frasucces i andet sæt. Men vi klarede skærene og vandt 3-0.


Vi fik en fantastisk start da Matthildur Einarsdottirs med kirurgisk præcision, gang på gang leverede en serv der skabte store problemer hos LGV. Deres angreb blev dermed svækket kraftigt og vi kunne bringe os i front med 8-0. En angrebsfejl hos os fik LGV ud af Matthildurs jerngreb og der kom bedre styr på LGV´s spil. De to hold skiftedes til at score point og hos os var det især Chelsea Ingabire og Mette Breuning der sørgede for at LGV ikke fik held til at begrænse vores forspring væsentligt. Holdene skulle en hel omgang rundt, før det igen i Matthildur Einarsdottirs serv lykkedes os at lave et lille ryk fra 13-7 til 16-7 og i de efterfølgende rotationer øgede vi yderligere og endte med at tage sættet med 25-13.


Nr. 17 Chelsea Ingabire i et angreb (Foto: Claus Olsen)LGV havde på ingen måde mistet modet og det var også dem der med en 5-2 føring kom bedst fra start i andet sæt. Vi fik, stadig med Chelsea Ingabire og Mette Breuning som de toneangivende, kontakt ved 9-9 og fik også en føring på 17-10, men herfra havde vi svært ved at score point i egen serv og LGV kom tilbage i sættet og fik overtaget da de i en enkelt rotation gik fra 18-20 til 21-20 og de nåede også frem til sætbold ved 24-21. Vi vandt bolden og det var igen med en velservende Matthildur Einarsdottir, der ikke lod sig påvirke af den pressede situation, men med vanlig styrke sendte tre gode server afsted, hvoraf den første var et es. Det var nu os der havde sætbold ved 25-24. LGV overlede sætbolden, men måtte to bolde senere se sættet gå til os med 27-25.


Headcoach Gianluigi Proto ændrede opstillingen på tre pladser til 3. sæt og både Abby Feyereisen og Kailyn Williams havde med kill-procenter på henholdsvis 75% og 50% en stor andel i at også 3. sæt gik vores vej. Der blev således øget støt og roligt frem mod en markant føring på 15-7. I duellen efter fik matthildur Einarsdottir en mindre skade, så hun måtte forlade banen og overlade pladsen til Helena Asmussen. Vores rytme blev brudt af skaden og nogle upræcise servemodtagninger gav Helena dårlige arbejdsbetingelser, men hu formåede alligevel at ride stormen af indtil Matthildur igen kom på banen ved 20-17. Rotationen efter sørgede Evelina Rutkovska, som var den 3. nyindskiftede på banen til 3. sæt, for med en yderst kraftfuld springserv for at bring os til matchbold ved 24-17, men en servefejl forhindrede hende i at gøre kampen færdig og LGV nåede at pynte lidt på stillingen inden vi kunne lukke kampen med 25-19.


Lørdag d. 25. februar skal vi i kamp igen, når vi på udebane møder Team Køge, som potentielt også kan være den modstander vi kan ryge ind i når der skal spilles kvartfinaler i slutspillet, men til trods for at der kun resterer to kampe i grundspillet, er meget stadig uvist.