Bak op om vores sponsorer,
de bakker op om os

TimeGruppen

OK

KT Tape

Joma

Grey//Matter

Cortex

Quality Wine

Mikasa

DSV

Nr. 6 Isabella Nielsen i en forsvarsaktion (Foto: Claus Olsen)

Der blev fulgt op på de gode takter der har været i Brøndby Volleyball Klubs seneste kampe, da vi lørdag d. 11. februar spillede en sikker 3-0 sejr hjem i kampen mod Ikast KFUM.


Ikast havde delvist succes med et højt servepres, men effekten af blev elimineret af et ret stort antal servefejl. Holdene fulgtes pænt ad gennem det meste af første sæt. Ved nettet var det især Chelsea Ingabire der med kloge beslutninger i angrebet sørgede for vigtige point, indtil vi vandt bolden til 21-19 og i Kailyn Williams serv tog et afgørende ryk til 24-19 og et par bolde senere tog sættet med 25-21.


Nr. 15 Liney Gudmundsdóttir i en forsvarsaktion (Foto: Claus Olsen)I andet sæt tog vi en hurtig føring på 4-0. Liney Gudmondsdóttir som er kommet til holdet efter julepausen, stod sammen med libero Isabella Nielsen stabilt i servemodtagningen, samtidig med at hun scorede flittigt i angrebet, hvor hun med effektive smash og smarte lobs stod for fem af sættets point. Rocio Fortuny sørgede, med godt arbejde i blokaden, for at gøre arbejdet lettere for forsvaret og stemplede også selv ind med nogle blokadepoint, så til trods for god fight af Ikast, hvor især deres dygtige libero Lea Føns gjorde sig bemærket, kunne vi trække fra og tage sættet 25-18.


Efter at have startet med samme opstilling i de to første sæt og kørt uden udskiftninger, blev der skiftet flittigt ud i tredje sæt. Fra start var Abby Feyereisen sat på banen i stedet for anfører Mette Breuning og hun kvitterede ud over et godt blokadearbejde med en lille servestime frem til Brøndbyføring 8-3. Midt i sættet kom Evelina Rutkovska ind på højrekanten for Kailyn Williams og Susanna Ludig erstattede Rocio Fortuny, hvilket hun udnyttede perfekt med et kill ved nettet, inden hun gik til serv og leverede to esser, som er med til at bringe hende til tops på forbundets officielle serveliste. I slutfasen kom Helena Asmussen ind og styrede angrebet i de sidste bolde frem til slutstillingen 25-14.


Med sejren indtager vi 5. pladsen, som gerne skulle holdes i de resterende tre kampe, hvoraf den næste er mod LGV, tirsdag d. 21. februar kl. 19.30, på udebane i Engelsborghallen.