Bak op om vores sponsorer,
de bakker op om os

TimeGruppen

OK

KT Tape

Joma

Grey//Matter

Cortex

Quality Wine

Mikasa

DSV

Brøndby ved sølvpokaloverrækkelsen (Foto: Heiner Lützen Ank)

Årets landspokalfinale blev som så ofte før et opgør mellem de evige rivaler Brøndby Volleyball Klub og Holte IF. Det har i de seneste elleve år været de to hold der har delt pokalmesterskaberne mellem sig. Lørdag d. 4. februar var det Holte der tog en 3-0 sejr og dermed skabte balance i regnskabet, med seks sejre til hvert hold i den periode.


Holte var som ubesejret i Volleyligaen favorit til sejren og det holdt da også stik, men ikke uden at vi fik sat dem under et godt pres i første og andet sæt. Det var således også os der kom bedst fra start med en 7-3 føring, især i kraft af et eminent samarbejde i centerangrebet mellem hæver Matthildur Einarsdottir og Mette Breuning. Holte fik lukket hullet og de to hold fulgtes ad i nogle tætte og intense dueller frem til 20-20, hvor Holte tog nogle afgørende point og dermed tog sættet med 25-22.


Nr. 10 Kailyn Williams og nr. 12 Mette Breuning i en blokade (Foto: Heiner Lützen Ank)Det var igen os der, godt støttet af vores fantastiske medrejsende publikummer, tog føringen i andet sæt. Libero Isabella Nielsen servemodtagninger lå perfekt, hvilket blev godt udnyttet af Matthildur Einarsdottir til fortsat med stor succes at fodre sine to centerspillere. Mette Breuning fortsatte de gode takter fra første sæt og vandt fem angreb, så hun nu var oppe på tolv i de to første sæt. Rocio Fortuny gjorde det lige så godt når det var hende der var ved nettet og nåede at lave fem point i sættet. Vi fik en pæn føring som holdt helt frem til 21-16, men i slutfasen fik Holte placeret nogle server helt ude på sidelinjen og der indtraf et par kedelige misforståelser hos os , som gav Holte den nødvendige medvind til, at de kunne få kontakt ved 22-22 og i nogle medrivende dueller fik Holte første sætbold ved 24-23 og yderligere tre, inden de på fjerde sætbold tog sættet med 28-26.


Holte red videre på bølgen i tredje sæt, mens der begyndte at komme lidt for mange fejl hos os. Holte trak fra og fik i forhold til de to første sæt, det tredje alt for let med 25-11.


Skuffelsen over ikke at have taget andet sæt var stor, da det meget vel kunne have ændret det videre forløb, men der var alligevel stor glæde over sølvmedaljerne som viser at holdet har fortsat den opadgående kurve. Noget der gerne skulle fortsætte i Volleyligaen, hvor næste opgave er lørdag d. 11. februar kl. 14.00 i Stadionhal 1, hvor Ikast KFUM kommer på besøg til den sidste hjemmekamp inden slutspillet.