Bak op om vores sponsorer,
de bakker op om os

TimeGruppen

OK

KT Tape

Joma

Grey//Matter

Cortex

Quality Wine

Mikasa

DSV

Nr. 1 Abby Feyereisen og nr. 12 Mette Breuning i en blokade (Foto Heiner Lützen Ank)

Det var tydeligt at Brøndby Volleyball Klubs Vollyligakvinder, søndag d. 29. januar, gik på banen mod de evige rivaler fra Holte IF, for at bevise at der er betydelig mere i holdet end det vi viste, da vi seks dage tidligere spillede mod Gentofte, efter at turneringsplanlægningen havde givet os en urimelig lang kamp pause på over en måned.

 

Holte var som ubesejret tophold favorit og det så fra start af også ud til, at de uden problemer skulle køre endnu en sejr hjem, men spillerne ville det anderledes, så efter at Holte havde bragt sig komfortabelt foran med 13-7, begyndte vi med god fight at komme mere med i kampen. Headcoach Gianluigi Proto havde til kampen valgt at ændre en hel del på den normale opstilling. Det var således Chelsea Ingabire og Liney Gudmundsdóttir der var udset til at varetage de to venstrekant pladser og de var med til at skabe en god energi på banen. Sammen med libero Isabella Nielsen havde de en servemodtagning, som gjorde det muligt at få centerangriberne Abby Feyeriesen og Rocio Fortuny godt med i angrebet. Vi fightede indædt og hullet op til Holte blev mindre,. Anfører Mette Breuning stod for en pæn servestime der næsten gav kontakt ved 16-17 og ved 21-23 valgte Gianluigi Proto at indskifte Susanna Ludvig for at serve i stedet for Abby Feyreisen og Susanna som topper den officielle statistik over ligaens bedste servere, levede op til tilliden og sørgede med en servestime der indeholdt to esser, for at vi hev sættet hjem med 25-23.

Nr. 14 Rocio Fortuny og nr. 12 Mette Breuning i en blokade (Foto Heiner Lützen Ank)
Det var igen Holte der kom bedst fra start i andet sæt. Vi havde svært ved at styre servemodtagningen og Holte kom på 10-4 inden modtagningerne steg i kvalitet og der kom bedre bid i angrebet. Mette Breuning fik nu sin bedste periode med fem point på seks forsøg og også Liney Gudmundsdottir og Chelsea Ingabire stemplede ind på kanten. Der blev kontakt ved 16-16 og i Matthildur Einarsdottirs serv tog vi en føring på 22-18. Det blev også 23-19, inden Holte med en god servestime af Sille Hansen kom til sætbold ved 24-23. Vi overlevede denne og også de næste tre, inden Holte på den femte sætbold tog sættet med 29-27. Der blev gennem hele denne slutfase kæmpet eksemplarisk på begge sider af nettet. Således måtte den femte sætbold passere nettet hele elleve gange før Holte fik den i gulvet.


I tredje sæt fik Holte på gode server en føring på 15-7. undervejs blev Evelina Rutkovska og Eva Trpenovska skiftet ind hos os. Modtagningerne begyndte at fungere og især Rocio Fortuny havde med fire vundne angreb andel i at vi nærmede os Holte, men ikke mere end at de kunne tage sættet 25-19.


Efter nogle rotationer hvor de to hold skiftedes til at vinde bolden i fjerde sæt, fik Holte med gode server lagt så stort pres på vores modtagning, at der ikke var meget der kunne omsættes til effektive angreb. Holte dominerede sættet totalt og tog det overbevisende med 25-7.


Der var en naturlig skuffelse over egen præstation i fjerde sæt, men de tre første sæt viste stor fightervilje og er et godt udgangspunkt for næste weekends Final-4 i Aarhus, hvor vinderen af landspokalen skal findes. Fredag d. 3. februar spilles de to semifinaler. Vi møder DHV Odense i den ene og Holte og ASV Elite mødes i den anden, om hvem der skal mødes lørdagens finale.