Bak op om vores sponsorer,
de bakker op om os

TimeGruppen

OK

KT Tape

Joma

Grey//Matter

Cortex

Quality Wine

Mikasa

DSV
Nr. 12 Mette Breuning og nr. 14 Rocio Fortuny i en effektiv blokade (Foto: INTO-foto)
En god uges tid efter at Brøndby Volleyball Klubs Volleyligadamer, med en sejr over Lyngby-Gladsaxe Volley, havde spillet sig i landspokal kvartfinalen, skulle de to hold lørdag d. 26. november mødes igen i Volleyligaen. Med en 3-0 sejr blev det også i denne kamp Brøndby der løb med sejren.
 
Det var fra start tydeligt at begge hold forsøgte sig med et højt servepres. Det resulterede da også i serveesser begge veje, men gav også et temmelig stort antal servefejl og generelt fik holdene flere point på modstandernes fejl, end egne scorede point. Vi var bedst til at holde fejlprocenten nede og tog føring fra start og udbyggede den hen mod sættes afslutning ved 25-16.
 
Nr. 9 Eva Trpenovska (Foto: Hamistolen)I andet sæt var der luget godt ud i fejlene på begge sider af nettet. Antallet af servefejl for de to hold, som i første sæt nåede et samlet antal på tolv, blev i dette sæt nedbragt til to fra hvert hold og holdene var nu nødt til selv at skabe point. LGV præsterede et fantastisk forsvar så der skulle spilles med stor tålmodighed i vores angreb, som mange gange skulle bruge flere angrebsforsøg inden bolden var slået i gulvet. Mest effektiv var Mette Breuning, som lavede fem angrebspoint i sættet. Dette sammen med en flot servestime fra 6-5 til 10-5 var med til at give hende titlen som kampens spiller. Hos LGV var det Mette Olsen der fik denne ære. Også Eva Trpenovska gjorde det godt i angrebet og Rocio Fortuna lagde et par kill-blocks oven i sine to angrebspoint, så selv om LGV på flot fight gnavede lidt af vores forspring, var det os der kunne tage sættet hjem med 25-22.
 
I tredje sæt fik vi en hurtig føring, da først hæver, Matthildur Einarsdottir med en servestime indeholdende to esser, bragte os fra 1-2 til 5-2 og i rotationen efter sørgede Eva Trpenovska for at fortsætte de gode servetakter og var med et effektivt pres med til at bringe os på 10-4. Ved nettet var Mette Breuning stadig den dominerende angriber, men også godt blokadearbejde af Abby Feyereisen og indskiftede Markéta Plesingrová som er tilbage efter en skade gjorde sit til at sejren kom i hus med 25-20.
Næste opgave er lørdag d. 3. december kl. 14.00 når vi på hjemmebane møder Team Køge.