Bak op om vores sponsorer,
de bakker op om os

TimeGruppen

OK

KT Tape

Joma

Grey//Matter

Cortex

Quality Wine

Mikasa

DSV

Nr. 17 Chelsea Ingabire kåres som kampens spiller (Foto: Claus Olsen)Der har været arbejdet hårdt i træningshallen og det har nu givet bonus i form af en 3-0 sejr, da Brøndby Volleyball Klubs damer lørdag d. 5. november mødte DHV Odense. Det var dog ikke uden bange anelser at vi gik ind til kampen. Det var således med tre spillere på skadeslisten. Centerspiller Paulina Hougaard Jensen, som er langtidsskadet, kantangriber Markéta Plesingrová og hæver Matthildur Einarsdottir, som fik en hjernerystelse to dage før kampen. Sidstnævnte havde ellers udsigt til et gensyn med sine tidligere holdkammerater, da hun i sidste sæson spillede for DHV Odense.

I stedet for Matthildur var det Chelsea Ingabire der med stor dygtighed overtog hævertjansen en opgave hun klarede så flot at hun efterfølgende blev kåret som kampens spiller for os.

Kampen startede noget nervøst, hvilket især gav sig udtryk i et alt for stort antal servefejl. Ved stillingen 9-6 til os var fire af DHV´s point således opnået som følge af servefejl fra vores side.

Herfra kom der bedre styr på serverne og det forplantede sig naturligt nok også til det øvrige spil. Vi havde til kampen endelig fået spilletilladelse til det kun 16 årige stortalent Eva Trpenovska, som er del af Nordmakedoniens U19-landshold, men nu er flyttet til Danmark sammen med sine forældre. Den ikke specielt høje, men til gengæld højtspringende spiller gjorde en rigtig god figur i hendes debutkamp, hvor hun fik fuld spilletid. Efter en god nettur hvor hun vandt to ud af tre angreb, gik hun til serv og leverede en serie på fire server, hvoraf to var esser, hvormed vi fik lidt luft med en 13-6 føring.

Nr. 12 anfører Mette Breuning i diskussion med dommerne om pointfradrag (Foto: Claus Olsen)De gode takter fortsætter frem til stillingen 18-12, hvor vores center Abby Feyereisen i en duel kommer til skade og må forlade banen og tage på skadestuen for at få syet en flænge i øret. Rocio Fortuny overtager hendes plads, men i forvirringen får hverken dommere eller sekretærbord registreret udskiftningen, og vi når at komme på 21-13, før sekretærbordet i forbindelse med en liberoudskiftning opdager at der er en anden spiller på banen. Da dommerne ikke på kampskemaet kan se hvornår den skadede Abby Fyereisen er gået fra banen og de ikke vil tage kampens officielle statistikers ord, om at det er sket tre point tidligere, med i deres afgørelse, bliver vi frataget de syv point vi havde opnået siden der senest var foretaget en liberoudskiftning og stillingen var nu 14-13.

Det var et noget frustreret mandskab der gik tilbage på banen efter denne afgørelse, men heldigvis blev det vendt til noget positivt. Spillet kørte flot og vi tog sættet med 25-16, eller man skulle måske sige 32-16.

DHV fik med 4-1 en spinkel føring i andet sæt, men da Evelina Rutkovska gik til serv og lagde ud med to serveesser fulgt op af endnu fire gode server som resulterede i endnu et es, kom vi på 8-4. DHV kom med god fight tilbage og var ved 9-8 ved at få kontakt, men med anfører Mette Breuning i servefeltet til at lægge pres på DHV, gik vi på blandt andet godt forsvar af Isabella Nielsen og godt varieret angreb ved nettet af Eva Trpenovska, til 15-8. En føring, som DHV ikke kunne eliminere og vi tog sættet 25-20.

Pigerne fortsatte det gode spil, Isabella Nielsen fortsatte med at skabe gode arbejdsbetingelser for Chelsea Ingabire som for alvor fik sat de to centerspillere Susanne Ludvig og Rocio Fortuny i spil, så de vandt samtlige deres angreb. Vi fik en solid føring på 9-2, som gennem sættet blev udbygget yderligere hen mod kampens slutning ved 25-11.

Sejren var et kærkomment boost til selvtilliden, som gerne skulle resultere i flere sejre i de kommende kampe, hvoraf næste udfordring er sæsonens første udekamp, når turen søndag d. 13. november går til Ikast.