Bak op om vores sponsorer,
de bakker op om os

TimeGruppen

OK

KT Tape

Joma

Grey//Matter

Cortex

Quality Wine

Mikasa

DSV

Nr. 5 Trine Kjelstrup i et powerangreb (Foto: Claus Olsen)Serv og modtagning er vigtige elementer i volleyball på alle niveauer og det var da også noget af dette der var forbedret væsentligt i forhold til nederlaget i 2. semifinale, da Brøndby Volleyball Klub vandt den 3. semifinale mod ASV Elite med 3-0, søndag d. 27. marts. Antallet af servefejl var halveret og antallet af serveesser fra ASV´s side var faldet til en tredjedel.

Nederlaget i 2. semifinale lå sikkert stadig og lurede et sted i spillernes hoveder og spillet virkede fra start en smule anspændt. Det var da også ASV der fik en marginal føring frem til 8-7, hvor vi i Tajma Muharemovics serv rykkede til 12-8 på blandt andet stærkt angrebsspil af Lucia Babic. ASV fik dog på et par rotationer kæmpet sig tilbage til 15-15 på effektive modangreb, startet på godt forsvar af ASV´s libero Ditte Hansen, som blev kåret som bedste spiller hos Aarhusianerne. De fastholdt momentum frem til en 22-20 føring, hvor vi nu var kommet en hel gang rundt og igen havde Tajma Muharemovic i servefeltet. Nu med en stærkt spillende Mette Breuning som en dominerende faktor ved nettet. Hendes fem vinderslag og 3 pointgivende blokader i første sæt var stærkt medvirkende til at hun blev tildelt titlen som bedste spiller hos os. En del af disse point blev lavet i sættets slutfase og vi kunne tage det med 25-22.

Nr. 12 Mette Breuning i et centerangreb (Foto: Claus Olsen)Holdet var nu løsnet noget mere op og spillet fungerede generelt bedre. Hæver Tess Reid fordelte boldene godt i angrebet og det var nu især Trine Kjelstrup og Pauline Hougaard-Jensen der fik æren af at slå boldene ned i angrebet. ASV var gået bort fra at serve mod libero Isabella Nielsen, som modtog noget nært perfekt i første sæt, men hun havde stadig stor indflydelse på spillet i form af sit fantastiske forsvarsspil, som var medvirkende til at vi øgede føringen støt frem mod sættets afslutning ved 25-16.

Tredje sæt lignede på mange måder andet. Vi fik en hurtig føring. Nu på godt centerspil af Mette Breuning og Pauline Hougaard-Jensen, som vandt henholdsvis 75% og 57% af deres angreb. Lucia Babic sørgede med to esser i en serie på fire server, for at hjælpe sine holdkammerater afgørende foran med 20-13 og Trine Kjelstrup sørgede med tre effektfulde back-spikes ud af sine syv vindere i sættet for at give sit bidrag til endnu en overbevisende sætsejr. Denne gang på 25-15.

Med sejren fører vi nu med 2-1 i semifinaleserien der spilles bedst af fem kampe og der skal ikke herske tvivl om at vi åndede lettet op over at være foran, før vi på torsdag d. 31. marts kl. 20.00 spiller 4. semifinale på ASV´s stærke hjemmebane i Aarhus Gl. Stadionhal. En kamp hvor vi vil være glade hvis mange fans trodser det sene tidspunkt på en hverdagsaften og tager med og støtter holdet. Skulle det lykkes ASV at udligne, skal den afgørende semifinale spilles i Brøndby lørdag d. 2. april kl. 14.00 i Stadionhal 1.