Bak op om vores sponsorer,
de bakker op om os

TimeGruppen

OK

KT Tape

Joma

Grey//Matter

Cortex

Quality Wine

Mikasa

DSV

Nr. 9 Kampens spiller fejrer en vundet bold (Foto: Lars Rasmussen)Det blev en overbevisende 3-0 sejr til hjemmeholdet da Brøndby Volleyball Klub havde besøg af det unge talentfulde Volleyligahold fra DHV Odense. Kampen som først skulle være spillet d. 12. marts, er med stor velvilje fra DHV Odenses side blevet flyttet, så vi inden slutspillet går i gang kan få mulighed for en tur til USA, hvor planen er at møde tre stærke collegehold fra division 1 og et fra Division 2. Der vil være tale om både kamp mod og træning med collegeholdene. En oplagt mulighed for de af Brøndbys spillere der har planer om at tage et collegeophold, til at se hvordan rammerne er for college volleyball.

Til dagens kamp var hæver Tajma Muharemovic udset til at være den der styrede begivenhederne og det gjorde hun fremragende. Selv om der blev skiftet grundigt ud på især centerpladserne fik hun med succes tilpasset sine hævninger til de forskellige angribere.

Nr. 2 Tajma Muharemovic hæver til nr. 14 Rocio Fortuny (Foto: INTO FOTO)DHV kom pænt fra start med en lille føring men vi fik lukket hullet og ved 9-9 tog vi et ryk til 13-9 i Nanna Kundes serv, Føringen blev udbygget yderligere på blandt andet gode centerangreb af Mette Breuning og effektive smash af Lucia Babic på højrekanten og Sille Hansen på venstrekanten, hvor hun med en killprocent på 75% lagde grunden til en brandkamp for hende, som også efterfølgende indbragte hende prisen som kampens spiller for Brøndby. I forsvaret spillede Isabella Nielsen endnu en fremragende kamp og gjorde sit til at sættet kunne lukkes 25-17.

Fra starten af andet sæt blev den ellers flittigt scorende Mette Breuning skiftet ud med sin centerkollega Paulina Hougaard-Jensen. Paulina som på grund af en langvarig skade først for nylig er meldt helt klar, har på den korte tid hun har nået at være med, markeret sig markant og har således indtaget førstepladsen på de officielle statistikker over blokader per sæt og effektivitet i angrebet. Lister hvor Mette Breuning i de samme kategorier indtager tredjepladsen, så headcoach Dan Pawlikowski har unægtelig et luksusproblem når han skal vælge hvem han sætter på banen. DHV kæmpede flot og holdt stand frem til 14-14, hvor vi på tre rotationer tog nogle små stimer frem til 24-16 og kort efter kunne lukke sættet 25-17.

Til tredje sæt blev der igen skiftet ud på en af de to centerpladser. Det var nu Rocio Fortuny der måtte forlade banen til fordel for Sofie Østerberg, som først er kommet til holdet i julepausen efter et ophold i USA. Også Sofie levede op til tilliden og vandt således to af sine tre angreb. Efter endnu en lige start så det ud til at vi skulle løbe fra DHV. På blandt andet gode angreb af Lucia Babic kom vi på 15-10, men DHV ville det anderledes og fik næsten kontakt ved 22-21, hvor vi dog holdt fast og lukkede kampen med 25-22.

Vi ligger stadig nr. 1 i ligaen og er nu sikret minimum en 2. plads og dermed en hemmebane fordel i de kommende semifinaler, som starter kort efter vores hjemkomst fra USA.

Næste kamp er en aftenkamp i Aarhus torsdag d, 24. februar og to dage efter, lørdag d. 26. kl. 14.00 er der topbrag på hjemmebanen i Stadionhal 1, hvor vi står over for Holte i en direkte kamp om grundspillets 1. plads.