Bak op om vores sponsorer,
de bakker op om os

TimeGruppen

OK

KT Tape

Joma

Grey//Matter

Cortex

Quality Wine

Mikasa

DSV

Nr. 15 Lucia Babic i et effektivt angreb (Foto: INTO FOTO)Det blev en fin generalprøve for Brøndby Volleyball Klubs Volleyligakvinder, da de mandag aften d. 31. januar mødte ligaens nummer 3, Team Køge på hjemmebane. Med en 3-0 sejr kunne vi forlade hallen med det mentale overskud inden de to hold mødes igen fredag d. 4. februar i landspokal semifinalen.

Fra start havde begge hold svært ved at få styr på serverne og vi kom begge ud af sættet med fem servefejl på samvittigheden. Vi havde fra start svært ved at komme igennem Team Køges altid sprudlende forsvar, anført af libero Laura Brix som da også blev kåret som Team Køges bedste spiller. Team Køge tog føringen og holdt den indtil Laura Thomsen stod for vores serv fra 11-14 til 18-14 i en periode hvor Mette Breuning var fremme ved nettet og med suveræne blokader stod for tre point. I angrebet var effektiviteten øget og især Lucia Babic som blev kåret som vores bedste spiller stod for mange spektakulære angreb frem mod sættets afslutning ved 25-19.

Nr. 14 Rocio Fortuny i et smash (Foto: Niklas Persson)Andet sæt blev væsentlig mere velspillet end første sæt. Der var luget godt ud i servefejlene - tre til Team Køge og en enkelt til os. Vi skiftedes til at tage små føringer og først ved stillingen 17-17 tog vi I Mette Breunings serv et ryk til 21-17, godt hjulpet på vej af solidt blokadearbejde af Rocio Fortuny. Nanna Kunde som efter at have debuteret for os i vores forrige kamp, spillede sin første hele kamp og sluttede sættet solidt af med to pointgivende angreb inden hun selv stod for serven frem til endnu en sætgevinst på 25-19.

Vi sad rimeligt solidt på starten af tredje sæt og to en føring på 15-9. Herfra skiftedes holdene til at vinde pointene frem til 19-13. Hos os sørgede Isabella Hegelund Nielsen med perfekte modtagninger for at give vores amerikanske hæver Tess Reid optimale betingelser, hvilket hun da også udnyttede til for alvor at sætte vores to centerspillere i scene. Rocio Fortuny stod således for fem vindere i sættet og Mette Breuning stemplede ind med to af slagsen og gjorde sig derudover bemærket med effektive blokader som skaffede tre point. Et godt kæmpende Team Køge hold fik kæmpet sig tilbage i sættet og fik næsten kontakt ved 22-21. Vi fik sætbold ved 24-21 men måtte bruge to af slagsen inden sejren var hjemme med 25-23.

De to hold har nu fire dage til at se om der er steder der kan optimeres inden LP semifinalen, som afvikles i Aarhus som led i Final-4 hvor begge semifinaler for både damer og herrer afvikles om fredagen, hvorefter der om lørdagen spilles bronze og finalekampe. Kampe der transmitteres på sportskanalen Sport Live og streames på www.volleytv.dk.