Bak op om vores sponsorer,
de bakker op om os

TimeGruppen

OK

KT Tape

Joma

Grey//Matter

Cortex

Quality Wine

Mikasa

DSV

Line-up Brøndby (Foto: INTO FOTO) En effektiv afslutning på en noget tøvende og spillemæssigt svingende start førte til en 3-0 sejr da Brøndby Volleyball Klubs Volleyligakvinder var på besøg hos Gentofte Volley i Kildeskovhallen.

Gentofte lagde ud med et voldsomt højt servepres, som vi havde problemer med at få styr på. Det var derfor svært at få gang i centerspillet og meget var derfor lagt op til kanterne, hvor især Sille Hansen med fem vinderslag gjorde sit til at vi holdt trit med Gentofte. Heldigvis for os betød den voldsomme satsning i serven også at Gentofte havde en hel del servefejl, så vi fulgtes tæt frem til 20-20, hvor der blev debut til Nanna Kunde som har en fortid i Gentofte. Som følge af arbejdspres har Nanna ikke kunnet deltage fuldt ud i træning og har derfor frem til Nytår fungeret som træningsspiller. Hun har nu fundet tid til større deltagelse og indgår derfor i kamptruppen. Nanna har med sin store rutine et godt overblik for spillet og har en samlende og generel stabiliserende indvirkning på holdet i de pressede situationer og hun var utvivlsomt medvirkende til at vi kunne tage et afgørende ryk til sættets afslutning ved 25-22.

Servemodtagningen var stadig en del svingende i andet sæt, men en del pæne modtagninger gav hæver Tess Reid mulighed for også at benytte centerangrebet. Det var dog stadig fra de to kanter de fleste point skulle komme og det var nu Lucia Babic som også blev kampens topscorer der var den dominerende. De to hold fulgtes igen ad frem til 7-7, hvor vi tog et lille ryk til 10-7. Gentofte bragte sig igen til føring på en stime af en godt servende Sina Maschek, som hjalp sit hold til føring på 12-10. Gentofte førte stadig ved 15-12, da Rocio Fortuny med seks server hvoraf to var esser lagde grunden til en Brøndbyføring på 18-15 i en periode hvor Dan Pawlikowski igen valgte at sætte Nanna Kunde på banen. Gentofte fik hentet det tabte ved 23-23, men vi stod stærkest i de sidste afgørende bolde og kunne på vores tredje sætbold tage sættet med 27-25.

Nr. 17 Nanna Kunde som debuterede for Brøndby (Foto: INTO FOTO)I tredje sæt fik vi væsentligt bedre styr på modtagningen og dette sammen med godt blokadearbejde af Mette Breuning blev hurtigt omsat til en solid føring. Laura Thomsen, som kom på banen i stedet for den i dette sæt startende Nanna Kunde, kvitterede med to vinderslag frem mod en føring på 17-10. En føring der blev yderligere cementeret, da Mette Breuning stod for serven til 22-10. Indskiftede Sofie Østerberg udnyttede til fulde en tur ved nettet med to kill-blocks og et angrebspoint inden Sille Hansen med et servees til 25-13 satte punktum for kampen.

Til trods for en gennem kampen noget svingende indsats, skal sejren og især det overbevisende tredje sæt ses på den store bredde vi har i truppen i år. Kampen blev således spillet uden Trine Kjelstrup og Charléne Manuella Johnsen, som ligger i top-fem på forbundets ranglister for bedste angribere og bedste servere, samt Paulina Hovgaard-Jensen, som efter sin langvarige skade stadig skånes en del til kamp samt vores sygdomsramte hæver Tajma Mujharemovic.

Med sejren ligger vi stadig nummer et i ligaen, hvor næste modstander er Team Køge som ligger på tredjepladsen. Kampen som er på hjemmebane er blevet flyttet til mandag d. 31. januar kl. 19.00, da den er udset til en live transmission på TV-kanalen Sport Live.

Kampen mod Team Køge bliver også forpremiere på vores semifinale i landspokalen, som spilles allerede fire dage efter, når de to hold d. 4. februar tørner sammen ved årets Final-4 som spilles i Aarhus med semifinaler for både damer og herrer om fredagen og bronze-kampe og finaler om lørdagen. Finaler som ligeledes live transmitteres på Sport Live.