Bak op om vores sponsorer,
de bakker op om os

TimeGruppen

OK

KT Tape

Joma

Grey//Matter

Cortex

Quality Wine

Mikasa

DSV

Nr. 14 Rocio Fortuny og nr. 15 Lucia Babic (Foto: Niklas Person)Det har været en hård periode for Brøndby Volleyball Klubs Volleyliga kvinder syv kampe på 17 dage og heraf tre inden for periodens fire sidste dage. Der var således ikke noget at sige til, at enkelte af spillerne så ud til at have lidt tunge ben i starten af udebanesejren på 3-1, tirsdag d. 14. december, mod ligaens nummer tre Team Køge.

Team Køge lagde ud med et meget stort servepres. Hårde velplacerede server, som voldte os store problemer. Det lykkedes dog alligevel for hæver Tajma Muharemovic at få sat især Lucia Babic i spil, så vi kunne tage en føring på 9-6. Team Køge fik kontakt ved 14-14, men vi fik på godt arbejde i blokaden af centerspillerne Mette Breuning og Rocio Fortuny, igen en smal føring på 20-18, før det for alvor gik galt for os. Klara Brix gik til serv og det gjorde hun så effektivt så der udover et par esser, blev så meget uro i vores modtagning, at Team Køges flotte forsvar kunne danne grobund for en ovebevisende sætsejr på 25-20.

Nr. 2 Tajma Muharemovic i hævning til nr. 14 Rocio Fortuny (Foto: Flemming Patulski Nielsen)Vores modtagning haltede stadig en del i andet sæt og det var kun Isabella Nielsen der holdt det sædvanlige høje niveau. Team Køges forsvar fortsatte deres flotte spil og vi måtte ofte bruge flere forsøg før der var held med at få bolden i gulvet og Team Køge fik således en hurtig føring. Sille Hansen blev skiftet ind i midten af sættet og var med til at stabilisere forsvaret og det lykkedes for os at få kontakt ved 22-22. Vi fik første sætbold ved 24-23 og yderligere fire sætbolde før det endelig i en intens og neglebidende afslutning lykkedes os at knibe sættet hjem med 29-27.

Det virkede som om der endelig for alvor var kommet gang i de hårdt prøvede Brøndbykroppe. I hvert tilfælde var der kommet væsentlig bedre styr på modtagningen og effekten deraf lod ikke vente på sig. Tess Reid fordelte boldene fint til gode angreb angreb på alle positioner. Team Køge holdt stadig mange af boldene i spil, men især Trine Kjelstrup som i tredje sæt scorede otte angrebspoint, havde de svært ved at håndtere. Vi fik sin største føring ved 17-12, men Team Køge var ved at få kontakt ved 20-19, før vi igen løb fra dem og tog sættet med 25-22.

I fjerde sæt kom der for alvor godt gang i centerspillet, hvor Mette Breuning flittigt producerede point. men også Sille Hansen var for alvor kommet i gang på kanten. Lucia Babic stod for en god servestime indeholdende to esser, da vi rykkede fra 7-5 til 12-5, men selv om Team Køge undervejs kom tættere på, trak vi mod slutningen fra og tog sættet med 25-19.

Med sejren er vi gået ubesejret gennem efterårets 11 kampe Volleyligakampe og vi har tilspillet os en plads i landspokalens FInal-4 stævne som afvikles i Århus d. 4.-5. februar.. Næste opgave i Volleyligaen er først d. 11. januar, når der i det nye år lægges ud mod ligaen nummer to, Holte IF.