Bak op om vores sponsorer,
de bakker op om os

TimeGruppen

OK

KT Tape

Joma

Grey//Matter

Cortex

Quality Wine

Mikasa

DSV

Nr. 14 Rocio Fortuny i et centerangreb (Foto: INTO FOTO)To dage efter Brøndby Volleyball Klub havde mødt ASV Elite på hjemmebane i Volleyligaen, skulle vi mandag d. 13. december kæmpe mod hinanden igen, men denne gang gjaldt det kvartfinalen i landspokal turneringen og denne gang var det ASV der var i hjemlige omgivelser. Kampen fik resultatmæssigt det samme forløb. Et yderst tæt første sæt hvorefter vi fik overtaget mere og mere og endte med at spille os i pokal semifinalen med en 3-0 sejr.

Første sæt bød på adskillige flotte dueller med gode angreb fra begge sider, men også tilsvarende flot forsvar som holdt bolden i spil i underholdende kamp om pointene. Desværre for os forhindrede en del servefejl, at vi kunne tage føringen, så ASV som gennem hele kampen holdt en meget lav fejlprocent fik flere små føringer undervejs. Hos os var især Rocio Fortuny, som måske spillede sin hidtil bedste kamp, utrolig effektiv ved nettet, men også Lucia Babic spillede en stor kamp og det var da også hende der med to serveesser i en serie på fire server fik skabt et hul til 22-19. ASV fik lukket hullet og fik også sætbold ved 25-24. Vi overlevede og tog vores første sætbold ved 26-25, men der skulle yderligere en rotation til før Tess Reid med et servees lukkede sættet med beskedne 28-26.

Nr. 6 libero Isabella Hegelund Nilsen i en modtagning (Foto: Niklas Persson)Der kom betydelig bedre styr på vores server i de næste to sæt. mens der var fem servefejl i første sæt, var der kun en enkelt i hvert af de to efterfølgende sæt og ikke nok med at der blev ryddet ud i fejlene. Der blev også i andet sæt disket op med fire esser. Mette Breuning var effektiv ved nettet med både angreb og blokade og Trine Kjelstrup leverede også godt til tavlen. Vi fik en solid føring på 13-6, en føring der holdt frem til sættets slutning ved 25-18.

Libero Isabella Hegelund Nielsen var sikkerheden selv i modtagningen, hvor stort set alle aktioner var perfekte, men til trods for de gode forudsætninger for kraftfulde angreb, sørgede et godt forsvar hos ASV for at det var dem der tog føring i tredje sæt. Det varede dog kort, da Sille Hansen med et par serveesser bragte balance i regnskabet. Rocio Fortuny agerede levende plankeværk ved nettet og forhindrede adskillige århusianske angreb i at passere nettet. Lucia Babic var stadig godt scorende og ved stillingen 16-14 sørgede Tess Reid med tre esser, samt gode hævninger til især Trine Kjelstrup, for at vi kunne rykke til 25-14 og kort efter kunne pigerne ved 25-16 strække armene i vejret i jubel over at have spillet sig til Final-4, som er et fælles arrangement for damer og herrer, der spilles i Århus, med semifinaler fredag d. 4. februar og finaler dagen efter.

Efter aftenkampen mod ASV, skyndte vi os hjem, for at nå så meget nattesøvn som muligt inden vi allerede dagen efter igen skal i kamp. Denne gang på udebane i Volleyligaen mod ligaens nummer tre Team Køge.