Bak op om vores sponsorer,
de bakker op om os

TimeGruppen

OK

KT Tape

Joma

Grey//Matter

Cortex

Quality Wine

Mikasa

DSV

Nr. 6 Isabella Hegelund Nielsen i en forsvarsaktion (Foto: Niklas H Persson)
Den nye sportskanal Sport Live sender volleyball hver mandag. Mandag d. 25. oktober var Brøndbys opgør mod sølvvinderne fra Gentofte udset til livetransmissionen. I Brøndby glæder vi os over at det var en overbevisende 3-0 sejr der blev vist på TV.

De der havde bevæget sig ind på tilskuerpladserne i Stadionhal 1 og det var faktisk en hel del, fik også en opvisning i effektiv volleyball om end der gik noget tid inden vi for alvor fik styr på spillet. Heldigvis for os var det også tilfældet hos Gentofte. Spillet fra begge hold var præget af en del servefejl og dårlige modtagninger og således fulgtes de to hold ad. Vi fik først gang i volleymaskinen og på gode server af Sille Hansen og Mette Breuning, krydret med effektivt blokadespil fra Rocio Fortuny, kom vi på 10-5. Det nåede også at blive 17-9, før Gentofte med Sarah Helmer Jensen i servefeltet bragte spænding tilbage i sættet ved Brøndbyføring 17-13. Det var igen Sille og Mette der stod for serven i slutningen af sættet, da de godt servende, hjalp til med at slutte sættet med 25-17.

Nr. 1 Tess Reid i en hævning (Foto: Niklas H Persson)Vi kom væsentligt bedre fra start i andet sæt, hvor spillet i perioder nærmede sig det perfekte. En sublimt spillende Tess Reid, som også blev kampens spiller, sørgede for at sætte Rocio Fortuny i scene med nogle effektive centerangreb og på kanten sørgede især Chaerléne "Manu" Johnssen og Sille Hansen for at bringe point til kontoen. Indskiftede Tajma Muharemovic sørgede med en effektiv serv at bringe os på 19-9. Sættet nærmede sig hastigt sin slutning og så på det nærmeste afgjort ud ved stillingen 21-11, men Gentofte gav ikke op og fik i de næste to rotationer mindsket vores føring til 23-19. Desværre for Gentofte kom opblomstringen for sent og vi kunne lukke sættet med 25-19.

Gentofte tog en lille føring i starten af tredje sæt, men vores hjemvendte stjerne, Trine Kjelstrup, som er kommet hjem til klubben efter tre års ophold som professionel i udlandet, var nu kommet på banen efter at have stået ude i de to første sæt. Det kvitterede hun for med Danmarks formodentlig hårdeste springserv, som gav Gentofte så store problemer, at spillet blev lettere at læse for vores blokader og tilsvarende gav forsvaret med en Isabella Hegelund Nilsen i hopla gode arbejdsbetingelser. Vi rykkede fra 8-11 til 14-11 og i rotationen efter havde indskiftede Laura Thomsens serv samme effekt - knap så kraftfuld, men til gengæld yderst velplaceret og vi kom på 20-12. Lucia Babic var i dette sæt en af de dominerende angribere og det var også hende der på et par effektive backspikes, var med til at lukke kampen ned med 25-18 til os og dermed en overbevisende 3-0 sejr, som for alvor viste at vi denne sæson har gode muligheder fra alle angrebspositioner.

Et sammendrag af kampen med mange lækre detaljer kan ses på her på Sport Live