Bak op om vores sponsorer,
de bakker op om os

TimeGruppen

OK

KT Tape

Joma

Grey//Matter

Cortex

Quality Wine

Mikasa

DSV

Nr. 3 Kampens spiller Chárlene Manuella Johnsen i et back spike angreb (Foto: Lars Rasmussen)Endelig blev det tid til den første hjemmekamp med tilskuere, da Brøndby Volleyball Klubs Volleyligadamer hjemme-debuterede med en 3-0 sejr over Amager VK. Med en lignende sejr på udebane mod DHV Odense i forrige weekend, placerer Brøndby sig således helt i top i den netop startede Volleyliga.

Det var godt nok Amager der lagde bedst ud. Astrid Empacher sørgede for med en effektiv serv at bringe uro i en umiddelbart noget nervøs Brøndby servemodtagning. De kom således foran med 4-0 før vi fik tilkæmpet sig det første point og da Amager kort efter kom på 6-1, så det ud til at blive en kamp med store problemer for os.

Heldigvis tog vores nye libero Isabella Hegelund Nielsen sagen i egen hånd og sørgede for med modtagninger der kun kan betegnes som perfekte, at give vores amerikanske hæver Tess Reid nogle arbejdsbetingelser, der hurtig blev omsat til point på både højre- og venstrekanten af Lucia Babic, som efter at have kikset sine to første forsøg, tog stærk revanche med at vinde sine seks næste angreb og Chárlene Manuella Johnsen, som lavede en stime på fem vindere. På midten hjalp Laura Thomsen godt til med point både i angreb og blokade. Vi fik kontakt ved 7-7, tog et kraftigt ryk i Tess Reid serv, da hun med ni server var krumtappen i en føring på 19-10 og kort efter kunne vi lukke sættet md 25-12.

Nr. 9 Sille Hansen hædres for sin landsholdsdebut (Foto: Lars Rasmussen)Andet sæt blev betydeligt mere lige. Chárlene Johnsen fortsatte ufortrødent med at sætte point ind på kontoen, nu mere med angreb fra bageste række, mens vores anden kantspiller Sille Hansen stemplede ind med en række flotte vindere ved nettet. Sille modtog efter kampen blomster og hæder for sin debut på landsholdet, som ikke var blevet behørigt markeret , da hun under den tilskuerfri Coronanedlukning var fast i startopstillingen da Danmark spillede seks EM-kvalifikationskampe i henholdsvis Frankrig og Ungarn.

Amager satsede voldsomt i serven, hvilket ofte bragte os i problemer, men også kostede dem en del servefejl. Vi tog således en føring, som ved 22-16 så ud til at give en komfortabel sætsejr, men et godt fightende Amagerhold ville det anderledes og kæmpede sig i de næste to rotationer på 20-22 og 23-23. Vi fik sætbold ved 24-23, men Amager overlevede. Vi fik en ny sætbold og anfører Mette Breuning tog ansvaret på sine skuldre og lavede et servees til 26-24.

I tredje sæt var det igen Amager der lagde bedst ud med en føring på 5-1, men Trine Kjelstrup, som er vendt tilbage til Brøndby efter tre år som professionel i udlandet, var tilsyneladende blevet godt sulten efter at være holdt ude i de to første sæt. Hun lagde ud med to angrebspoint ved nettet, hvorefter hun med en fantastisk kraftbetonet springserv scorede tre serveesser. og der blev skabt samling ved 6-6. Herefter fulgtes de to hold ad frem til 22-22. Efter at have vundet den efterfølgende duel, sendte vi igen Mette Breuning til serv og igen var det hende der med et es lukkede sættet og dermed kampen med 25-22.

Efter kampen blev Chárlene Manuella Johnsen kåret som bedste spiller for Brøndby, mens Viktoria Kanyik fik æren for Amager.

Vi har nu en pause på 14 dage, før vi inden for få dage skal gennem et hårdt program på hjemmebanen i Stadionhal 1. Først en kamp mod sidste års mestre fra Holte IF d. 23. oktober kl. 14.00 og allerede to dage efter mod sølvvinderne fra Gentofte Volley - en kamp der live transmitteres på den nye sportskanal "Sport Live", mandag d. 25. oktober kl. 19.00, men ønsker man den helt rigtige stemning bør man møde op i hallen. Til kampen tilbyder vi alle klubber gratis entre for en voksen for hver påbegyndt fire ungdomsspillere der medbringes.