Bak op om vores sponsorer,
de bakker op om os

TimeGruppen

OK

KT Tape

Joma

Grey//Matter

Cortex

Quality Wine

Mikasa

DSV

Nr. 2 Tajma Muharemovic - hævning (Foto: Lars Rasmussen)
Brøndby Volleyball Klubs kvinder kunne ikke holde niveauet fra første sæt, da de søndag d. 14. marts missede chancen for at komme i årets DM-finale, ved at tabe 3-1 til Holte IF.


Det blev ellers til en ganske flot start på kampen, da vi tog første sæt med 25-20, De to hold fulgtes ad indtil 13-12, hvor vi tog et afgørende ryk til 18-12 og fik den største føring ved 22-15. De gode takter blev etableret gennem en god solid servemodtagning, som gav gode muligheder for effektive angreb på midten af Mette Breuning og Julie de Blanck. Holte fik pyntet lidt på det, men vi tog sættet med et komfortabelt forspring på fem.

Holte fik sat et højere servepres fra starten af andet sæt og kvaliteten i vores servemodtagning faldt tilsvarende. Spillet blev for let at læse og Holte trak fra og kom på 14-7, inden vi i Sofia Bisgaards serv var ved at få kontakt ved 14-12. Afstanden på to point holdt ved indtil Holte ved 17-15 tog et afgørende ryk til 23-15 og kort efter tog sættet 25-17.

Vores servemodtagning svingende stadig en del og efter at have været foran med 10-8, fik Holte et overtag som bragte dem på 19-14. Vi rettet godt op på det i indskiftede Rocio Fortuny's serv, hvor vi næste fik lukket hullet ved 19-18. Glæden var dog kort, da Holte i rotationen efter tog en slutspurt frem til sættets afslutning ved 25-19.
Nr. 15 Lucia Babic i et angreb (Foto: Lars Rasmussen
Det var nu sidste udkald, hvis vi fortsat ville gøre sig forhåbninger om en finaleplads. I angrebet scorede Sofia Bisgaard og Lucia Babic flittigt og de stod begge for seks vindere i sættet, men desværre kunne det ikke omsættes til en føring, idet der blev lavet flere servefejl og forsvaret haltede også en del. Vi holdt trit frem til 13-12 til Holte, men i resten af sættet tog vi kun et enkelt point i hver rotation, mens Holte flere gange tog et ekstra point og ved stillingen 25-19 kunne sikre sig en plads i finalen.

Vi skal nu ud i et bronzeopgør, hvor der spilles bedst af tre kampe. Hvem modstanderen bliver, er endnu ikke afgjort, men det ligger fast at første kamp bliver på udebane lørdag d. 27. marts mod enten Gentofte eller VK Vestsjælland. Anden kamp bliver hos os i Stadionhal 1, onsdag d. 31. marts og en eventuel afgørende bronzekamp spilles på udebane torsdag d. 8. april.