Bak op om vores sponsorer,
de bakker op om os

TimeGruppen

OK

KT Tape

Joma

Grey//Matter

Cortex

Quality Wine

Mikasa

DSV

Nr. 9 Sille Hansen i en servemodtagning (Foto Heiner Lützen Ank)Brøndby Vollyball Klubs kvinder spillede sig lørdag d. 20. februar i årets DM semifinale ved at besejre Team Køge med 3-1. Der spilles i kvartfinalen bedst af tre kampe, så da vi også vandt den første kamp med 3-0, bliver det ikke nødvendigt med en afgørende kamp.

Team Køge var efter nederlaget i første kamp tvunget til at tage en sejr, hvis de ville videre i medaljekampen. Det var da også Team Køge der lagde bedst fra start, på deres nye flotte hjemmebane i Spar Nord Arena. Godt spil, gode blokader samt et par angrebsfejl fra vores side, gav en føring indtil Sofia Bisgaard og Lucia Babic havde indstillet kanonerne og sørgede for at skabe kontakt ved 12-12. Duellerne bølgede herfra frem og tilbage, med gevinst til begge sider, indtil vi, med Sofia Bisgaard som en effektiv server der pressede Team Køge i bund, gik fra 15-15 til en solid føring på 21-15. og i rotationen efter tog sættet med 25-16.

Team Køge lod sig ikke ryste af vores slutspurt i første sæt. Godt forsvarspil afholdt os fra at score de nødvendige point og Team Køge trak støt og roligt fra indtil de med 25-16 havde bragt balance i regnskabet.

Nr. 2 Tajma Muharemovic og Mette Breuning i blokade (Foto: Henrik Petersen)Team Køge havde nu fået tro på tingene og skabte sig også en kneben føring i tredje sæt. Freja Barkler og Sille Hansen gjorde det godt i modtagningen og hæver Tajma Muharemovic fik i dette sæt for alvor bragt Mette Breuning i spil på midten. Med fire angrebspoint og et par effektive blokader, var hun kraftigt medvirkende til, at vi i Emma Burtons serv kunne gå fra 20-19 til 24-19 og efter Team Køge havde vundet tre point yderligere, lukkede vi sættet med 25-22.

I fjerde sæt satte vi os på begivenhederne fra start. Sofia Bisgaard var flyvende og stod for seks angrebspoint i dette sæt og også indskiftede Rocio Fortuny spædede godt til regnskabet frem mod kampens afslutning ved 25-19.

Vores modstander i semifinalen bliver de evige rivaler fra Holte IF og i den anden semifinale mødes Gentofte og VK Vestsjælland, men inden semifinaleforløbet, som spilles bedst af fem kampe, skal vi på søndag d. 28. februar kl. 14.00 spille landspokal finale. En finalekamp der som følge af Corona situationen er blevet rykket, så den nu ligger i DM-slutspillet. Finalen, som kun er én enkelt kamp, er også mod Holte IF. I DM grundspillet har de to hold vundet en kamp hver, så der er lagt op til minimum fire og op til seks spændende kampe mellem Brøndby og Holte i den næste gode måneds tid.