Bak op om vores sponsorer,
de bakker op om os

TimeGruppen

OK

KT Tape

Joma

Grey//Matter

Cortex

Quality Wine

Mikasa

DSV

Nr. 9 Sille Hansen i en forsvarsaktion (Foto: Flemming Patulski Nielsen)Efter en lang julepause var det endelig tid til, at Brøndby Volleyball Klubs Volleyliga kvinder torsdag aften d. 21. januar skulle i aktion igen. Desværre blev turen til Korsør ikke den oplevelse der var set frem til. Et velspillende VK Vestsjælland hold tog en sikker sejr på 3-0, mod et Brøndbymandskab, der måtte stille op uden vores to faste liberoer.

Nr. 2 Tajma Muharemovic lavet et lob (Foto: Flemming Patulski Nielsen)Fraværet af de normale modtagnings- og forsvars specialister betød at Sille Hansen blev udset til den vanskellige opgave, mod ligaens måske bedst servende hold. Naturligt nok ar det en stor opgave, at skulle varetage en så vigtig opgave for første gang, men mindst lige så vigtigt var det, at vi samtidig måtte undvære Silles fremragende angrebskvaliteter ved nettet.

Et højt servepres fra især VK Vestsjællands Oriana Guerrero, men også de to store ungdomstalenter Clara Windeleff og Emma Gylling Nielsen, gjorde det svært for os at få gang i vores ellers så effektive centerspil. Det blev nu også lettere for VKV at læse spillet til vores kantspillere som dermed fik sværere arbejdsbetingelser. VKV var ikke sene til at udnytte situationen og tog overbevisende de to første sæt med 25-16 og 25-10.

Vi kom bedre fra start i 3. sæt, men mulighederne for optimering med udskiftninger, når det gik galt, var små. Dog skal det nævnes at Cecilie Køllner Olsen, som trådte til truppen kort før jul, gjorde flere gode indhop. VKV fik også overtaget i dette sæt og kunne med 25-18 bringe sejren i hus.

Med resultatet rykkede VKV forbi os og vi ligger på en 4. plads. Noget der skal forsøges rettet op på allerede på lørdag d. 23. januar, når vi tager til den jyske hovedstad for at møde ASV Elite.