Quality Wine

Mikasa

DSV
Tak til publikum (Foto: Lars Rasmussen)
Det blev til et hattrick, da Brøndby Volleyball Klubs Volleyligakvinder torsdag aften d. 3. december vandt deres tredje sejr i træk og således også kom op på ligaens 3. plads. Det var Team Køge, som både før og efter kampen indtager den øjeblikkelige 2. plads der stod for skud. En 2. plads de blandt andet har i kraft af at de i sæsonens første kamp besejrede os med 3-2. Siden da er det med små udsving, gået fremad for os og vi har kæmpet os op på den rigtige side af stregen der angiver de fire hold der skal spille semifinale, når vi når forårets slutspil. En plads der langt fra er sikret.

Lucia Babic i et angreb (Foto: Lars Rasmussen)På nær i starten af Team Køge kampens første sæt, sad vi, solidt på kampen. Team Køge som var uden rutinerede Emma Brix og centertalentet Emma Dalsgaard, havde udset Sofia Bisgaard som deres primære servemål, men modtagningen klarede hun så fremragende, at man skulle langt hen i andet sæt, før hun havde en modtagning, som Tajma Muharemovic skulle løbe stærkt efter, før hun kunne lægge bolden til rette til Lucia Babic, som var sættets ene topscorere med seks angrebspoint og to blokadepoint. Den anden var såmænd Sofia selv, som ud over et servees også leverede fem pointgivende smash. Team Køge hang på indtil 18-17, hvor vi tog et afgørende ryk til 23-17 og sluttede sættet 25-18 i rotationen efter.

I andet sæt stak vi af fra start. Servemodtagningen holdt stadig et højt niveau og Tajma Muharemovic havde alle muligheder for at fordele spillet på bedste vis. Noget angriberne kvitterede for med adskillige flotte angreb. Serveesser fra Tajma Muharemovic, Mette Breuning og Lucia Babic, gjorde vejen til sætsejren på 25-18 noget nemmere.

I tredje sæt blev centerangriberne Mette Breuning og Julie de Blanck noget mere afgørende og kantangriberne holdt sig stadig ikke tilbage. Kun i en enkelt rotation vandt Team Køge mere end ét point, så vi kunne støt og roligt udbygge føringen frem til afslutningen på 25-16.

Sejren var utrolig vigtig for os for at få rettet op på den noget skuffende start på sæsonen. Allerede to dage efter Team Køge kampen, står vi over for endnu en vigtig og svær opgave, idet ligaens ubesejrede hold Holte If kommer på besøg kl. 14.00 i Stadionhal 1. Det bliver spændende at se om vi har løftet spillet så meget, at vi kan følge op på hattricket og veksle 1-3 nederlaget i første kamp til en sejr.