Bak op om vores sponsorer,
de bakker op om os

TimeGruppen

OK

KT Tape

Joma

Grey//Matter

Cortex

Quality Wine

Mikasa

DSV
Nr. 4 Freja Barkler i et angreb (Foto: HAMISTOLEN)
For trettende gang i træk lykkedes det Brøndby Volleyball Klub at kvalificere sig til Final-4 i landspokalturneringen, da vi lørdag d. 21. november endnu en gang kvalificerede os ved at besejre Ikast KFUM 3-1 på udebane og dermed stadig er med i kampen om den eftertragtede pokal, Som de fire kvalificerede hold kæmper om d. 5-6. februar 2021. Skulle det lykkedes endnu en gang, vil det være 6. gang pokalen skal til Vestegnen.

De to hold skiftedes til at vinde point og man skulle en hel runde rundt, før det lykkedes Ikast at få hul på bylden og score mere end ét point i en rotation, men det lykkedes til gengæld med stor succes, da Caroline Krogh med en effektiv springserv fik servet væk fra vores velspillende libero Laura Kjelstrup og med stor dygtighed slog vores modtagning fuldstændig i stykker. Hun var dermed krumtappen i Ikasts forcering fra 6-7 til 12-7, hvor vi endelig fik brudt serven og straks slog tilbage i Sofia Bisgaard serv, hvor vi overtog føringen med 13-12. Sofia var også ved nettet en dominerende spiller, med ikke færre end seks vundne angreb i træk i en stime der kunne have været på otte, hvis ikke en bold som de fleste så inde, uheldigvis blev dømt ude af et ellers glimrende dommerpar. Vi kom på 21-19, hvor det igen var Caroline Krogh der lavede rod i vores modtagning. Ikast gik i front med 22-21, men vi fik kæmpet os ud af problemerne og fik hevet sættet hjem med 25-23.

Nr. 2 Tajma Muharemovic og nr. 11 Emma Burton i en blokade (Foto: HAMISTOLEN)Andet sæt blev ligeledes meget lige. Ikast leverede et fantastisk forsvarsspil og formåede at holde bolden i gang indtil vi alt for ofte sluttede af med en pointgivende fejl. Således var ni ud af Ikast 13 første point opnået på vores angrebs-, serve- eller netfejl, hvorved vi ikke formåede at skabe et hul. Ikast bevarede en smal føring og tog også sættet med 25-23.

Der blev ryddet godt op i fejlene på vores side i de to næste sæt. Angriberne udnyttede til fulde Tajma Muharemovics præcise hævninger. Sille Hansen og Sofia Bisgaard dominerede på venstrekanten og Lucia Babic gjorde det tilsvarende i højre side. På midten var Mette Breuning på det nærmeste fejlfri med en effektivitet på 89% i angrebet og Emma Burton, der som følge af en skade hos Rocio Fortuny, var flyttet ind på, en for hende uvant centerplads, viste sin store alsidighed, ved også at mestre denne opgave fuldt ud. Hun var, ud over flere gode angreb, også en levende mur ved nettet, som skabte Ikast store problemer. Vi var totalt dominerende i de to sidste sæt, hvor tredje blev vundet med 25-14 og fjerde blev vundet endnu mere overbevisende, da Freja Barkler med et effektivt smash til 25-11, satte et solidt punktum for kampen på en hævning fra Eva Bang.

De øvrige hold der har kvalificeret sig til Final-4 er Team Køge, ASV Elite og Holte IF, men inden den tid skal der spilles en række kampe i Volleyligaen, hvor næste opgave er d. 28. november når vi på udebane møder Gentofte. Næste hjemmekamp er torsdag d. 3. december, hvor Team Køge kommer på besøg.