Bak op om vores sponsorer,
de bakker op om os

TimeGruppen

OK

KT Tape

Joma

Grey//Matter

Cortex

Quality Wine

Mikasa

DSV
Brøndby i jubel (Foto: Lars Rasmussen)Helt som ventet var der spænding for alle pengene, da Brøndby Volleyball Klubs Volleyliga damer, lørdag d. 7. november besejrede ASV Elite med 3-2 i en yderst nervepirrende afslutning.

Fra start så det ellers ikke ud til, at det ville blive en tæt kamp. Brøndby lagde stærkt ud. Solide servemodtagninger af Sille Hansen, som nok præsterede den bedste servemodtagning der har været set på holdet i år, lagde grunden til pæne angreb, som støt og roligt fik pointhøsten til at løbe fra ASV, som måtte se os tage sættet med de overbevisende cifre 25-16.

Desværre holdt det høje niveau i modtagningen ikke ind i andet sæt. og angreb over midten blev dermed begrænset. Kanterne Lucia Babic og Sille Hansen holdt stadig et pænt niveau, men angrebet var til at læse for de godt kæmpende Aarhusspillere, som mod slutningen af sættet fik presset sig foran med 25-23.

ASV pressede godt på i serven og præsterede ikke færre end seks serveesser i tredje sæt. Ikke desto mindre holdt vi trit med ASV. De to hold skiftedes til at tage små føringer og efter at have været bagud med 17-20, så det ud til at vi fik styr på begivenhederne og på godt blokadespil, kom i front med 22-21. men ASV lod sig ikke ryste og i en pæn slutspurt tog de sættet 25-22.

Det var nu med ryggen mod muren, at vi gik på banen til fjerde sæt, men vores gæve piger modstod presset. Servemodtagningen var væsentligt forbedret, med libero Laura Kjelstrup som dirigent og en Sille Hansen, som igen lå i top efter en noget svingende modtagning i andet og starten af tredje sæt. Centerspillet kom igen i spil og det gav plads til at Sofia Bisgaard kunne vinde angreb fra kanten. Spillet fra begge hold havde høj kvalitet og i holdene fulgtes ad i spektakulære dueller, indtil ASV en sidste gang fik kontakt ved 13-13, hvor Luci Babic gik i servefeltet og med effektive server pressede ASV i bund. Vi kom på 18-13 og i rotationen efter lagde Sille Hansen ud med tre serveesser som øgede yderligere til 22-14 og et par rotationer efter var sættet taget hjem med 25-18.

Nr. 15 Lucia Babic i et pointgivende lob (Foto: Lars Rasmussen)Underholdningsværdien var i fantastisk gennem hele det afgørende femte sæt. Sille Hansen og Sofia Bisgaard gjorde det godt på venstrekanten og Lucia Babic var i særklasse stærkt spillende med seks utroligt kraftfulde vinderslag fra højre side af nettet. Men også ASV var stærkt spillende. Efter at have været bagud 12-11, kom de til to matchbolde ved 14-12. Vi overlevede begge, men ASV fik to mere ved 15-14 og 16-15. Det var nu os der kæmpede sig til en matchbold som ASV overlevede, men herefter tog vi de to sidste point til sejren 19-17 på først et point som Sofia Bisgaard i to forsøg fik i gulvet til 18-17 og derefter matchbolden til 19-17 på et elegant lob fra Lucia Babic, som dermed satte et flot punktum for en kamp, hvor hun stod for ikke mindre end 26 point.

Allerede torsdag d. 12.november skal vi i kamp igen, når vi kl. 20.00 i Stadionhal 1 tager imod VK Vestsjælland.