Bak op om vores sponsorer,
de bakker op om os

TimeGruppen

OK

KT Tape

Joma

Grey//Matter

Cortex

Quality Wine

Mikasa

DSV
Libero nr. 4 Freja Holme Barkler i en servemodtagning (Foto: Lars Rasmussen)Med en sejr over Amager VK lørdag d. 1. november, kom Brøndby i gang, efter en sæsonstart som ikke har været den mest overbevisende. Sejren på 3-1 kom i hus på hårdt arbejde i en kamp, som endnu ikke lever op til det velpolerede volleyball, som holdet tilstræber.

Med en effektiv serv, som Amager ikke kunne styre, var Tajma Muharemovic kraftigt medvirkende til at vi lagde godt fra land med en 5-0 føring, men også Amager havde gode server, som voldte os store problemer. De halede pænt ind og var ved at få kontakt ved 18-17, hvor vi i Mette Breunings serv lavede et afgørende ryk til 23-17 og i rotationen efter kunne tage første sæt med 25-18.

Nr. 15 Lucia Babic i et backspike angreb (Foto: Lars Rasmussen) Igen i andet sæt havde Amager god effekt af sine server. De holdt os fra at få en god udnyttelse af centerangrebet og spillet til kanterne blev for let at læse, således at et godt fightende Amagerhold kunne tage en føring på 8-4. Vi kom godt igen i Emma Burtons serv, da hun i en servestime der indeholdt tre esser skabte en føring på 11-8. Glæden varede dog kort og vi havde vores sidste føring ved 14-13, hvorefter Amager trak fra og tog sættet med 25-21.

Libero Freja Barkler, havde sin debut på banen og efter en lidt usikker modtagning i starten af kampen, var hun i tredje sæt sikkerheden selv og lagde dermed grunden til effektivt centerspil. Det gav samtidig bedre arbejdsbetingelser for vores kanter, hvor især Sofia Bisgaard var effektiv med fem vinderslag. Godt arbejde i blokaden af Rocio Fortuny hjalp forsvaret til at etablere gode modangreb og vi kunne tage sættet overbevisende med 25-17.

De gode takter fortsatte i fjerde sæt. Sille Hansen var med til at stabilisere modtagningen og Emma Burton som med 17 point blev kampens mest vindende spiller samt Lucia Babic som fulgte lige efter med 16 point, var yderst effektive på kanterne og i en overbevisende slutspurt kunne pigerne med 25-13 række hænderne i vejret i forvisning om, at sæsonens første sejr var i hus. Jagten på at indhente det tabte kan nu gå ind.

Næste mulighed for at sætte point ind på kontoen, kommer på lørdag d. 7. november kl. 14.00, når det Aarhusianske flagskib ASV kommer på besøg i Stadionhal 1.