Bak op om vores sponsorer,
de bakker op om os

TimeGruppen

OK

KT Tape

Joma

Grey//Matter

Cortex

Quality Wine

Mikasa

DSV
Nr. 9 Sille Hansen og nr. 12 Mette Breuning i en blokade (Foto: Lars Rasmussen)
Brøndby Volleyball Klub var det mest scorende hold, da de lørdag d. 10. oktober tog imod Gentofte Volley, men desværre var dette ikke nok til at tage sejren, da de i en yderst spændende og medrivende kamp tabte 2-3.

Det så ellers yderst lovende ud i første sæt, hvor vi med et højt servepres holdt Gentoftes modtagninger et stykke fra nettet og dermed også angreb der var overkommelige i vores forsvar. Hæver Tajma Muharemovic fordelte boldene godt i angrebet og der blev støt og roligt udbygget et forspring, som sluttede med de overbevisende cifre 25-14.

Gentofte fik sundet sig og fik væsentligt bedre styr på servemodtagningen i andet sæt. og deres kantangribere begyndte at lave de point de havde manglet i første sæt. Dueller var der masser af og de to hold skiftedes til at tage marginale føringer, frem til en føring til os på 17-16. Et par uheldige slagfejl gav Gentofte et hul til 20-17, og selv om vi fik kæmpede os på 20-20, var det Gentofte der gjorde det bedst i slutfasen og tog sættet 25-22.

De samme cifre, blev slutcifrene på tredje sæt, men denne gang med os som vinder. Gevinsten blev grundlagt gennem især gode angreb af Sofia Bisgaard, men også gennem godt arbejde i Brøndbys blokader, som stod for fire af pointene.

Nr. 1 Eva Bang og nr. 7 Julie de Blanck i en blokade (Foto: Lars Rasmussen)Tilskuerne var ikke gået forgæves, hvis de var kommet for at få et godt gys. Også i fjerde sæt var der høj tænding hos begge hold. Gentofte kom bedst fra start , men efter at have været bagud med 5-7, kom vi i Mette Breunings serv, i front med 9-7. Gentofte genvandt det tabte og ved 18-18 tog Gentofte et afgørende ryk til 22-18 og selv om vi sluttede bedst af, hold Gentofte hjem til en sætsejr med mindst mulig marginal på 25-23.

For andet weekend i træk, blev et afgørende femte sæt en realitet. Gentofte fik en føring på 7-3, men det blev alligevel os der stod bedst, da Lucia Babic med en god serveserie, var stærkt medvirkende til at det var os der med 8-7 førte ved baneskift - men så gik det galt. En servefejl bragte serven tilbage til Gentofte og det udnyttede Gentoftes Laura Thomsen på bedste vis, da hun med gode server fuldstændigt fik taget brodden af vores angreb, Gentofte kom på 13-8 og kunne kort efter gå sejrrigt fra banen med 15-10.

Skuffelsen var naturligvis stor. Men til trods for en start på sæsonen, som ikke var ønskelig, kan vi trods alt glæde os over at vi med et 5-sæt nederlag, får et enkelt point til tabellen.
Næste kamp for os er søndag d. 25. oktober på udebane mod Holte, så der er nu 14 dage til at få bygget videre på de positive ting der kan tages med fra de to første kampe og få rettet op i de fejl der på afgørende tidspunkter har kostet sejrene i de to første kampe.