Bak op om vores sponsorer,
de bakker op om os

TimeGruppen

OK

KT Tape

Joma

Grey//Matter

Cortex

Quality Wine

Mikasa

DSV
Nr. 6 Laura Kjelstrup i en forsvarshandling (Foto: Vislerfoto)
Brøndby Volleyball Klubs kvinder spillede sig søndag d. 1. marts i DM-semifinalen med en overbevisende 3-0 sejr i den anden kvartfinale. Første kvartfinale var tre dage forinden sikret med samme resultat og holdet var dermed klar til semifinalen, hvor de skal møde Gentofte Volley, der ligeledes har vundet deres kvartfinale over Fortuna Odense med to gange 3-0.

Eva Bang sørgede med en flot servestime, der indeholdt to esser, for at bringe sit mandskab foran med 8-0. Føringen skabte ro på spillet og der kunne støt og roligt arbejdes på at udbygge føringen, til slutcifrene 25-15.

Nr. 1 Eva Bang lobber bolden (Foto: Lars Rasmussen)Vi kom noget langsommere ud af starthullerne i andet sæt og VK Vestsjælland kæmpede ihærdigt i bestræbelserne på at bringe kvartfinaleserien ud i en afgørende tredje kamp og de holdt således også en marginal føring frem til 9-8, hvor Eva Bang, som efterfølgende fik TimeGruppen prisen som bedste spiller, for alvor fik bragt sine angribere til angreb. En offensiv der gav bonus og førte frem til endnu en sætgevinst på 25-15.

I tredje sæt fik VK Vestsjælland skabt en føring på 9-6, som vi i Julie de Blanck serv eliminerede og kom foran 10-9. VKV holdt dog stadig trit og førte 18-17 inden vi i Sille Hansens serv tog et ryk til 21-18, Herefter blev Alina Sode indskiftet for at stabilisere servemodtagning og forsvar og to rotationer efter kunne vi i Tajma Muharemovics serv gå til sejr med cifrene 25-20.

I semifinaleserien mod Gentofte Volley skal der spilles bedst af fem kampe. I kraft af en bedre placering i grundspillet, har vi hjemmebane i første, tredje og en eventuel femte semifinale. Programmet ser således ud:

  • semifinale: Onsdag d. 11. marts kl. 20.00 i Stadionhal 1
  • semifinale: Lørdag d. 14. marts kl. 15.00 i Kildeskovhallen
  • semifinale: Onsdag d. 18. marts kl. 20.00 i Stadionhal 1
  • Evt. 4. semifinale: Lørdag d. 21. marts kl. 20.00 i Kildeskovhallen
  • Evt. 5. semifinale: Torsdag d. 26. marts kl. 20.00 I Stadionhal 1