Bak op om vores sponsorer,
de bakker op om os

TimeGruppen

OK

KT Tape

Joma

Grey//Matter

Cortex

Quality Wine

Mikasa

DSV
Nr. 10 Sofia Bisgaard i et angreb (Foto: Fotohansen)
Traditionen tro blev det noget af en gyser da Brøndby Volleyball Klub og Holte IF mødte hinanden ved Final-4, som er afslutningen på årets landspokalturnering. De to hold har mødtes hinanden i de sidste otte pokalfinaler, men i dette års turnering er det faldet så uheldigt ud, at de vel nok to bedste hold i Danmark skulle mødes i semifinalen fredag d. 21. februar. Desværre for os som regerende pokalmestre, blev det i dette opgør Holte der vandt i et afgørende femte sæt, efter at have været snublende tæt på at tage sejren i tre sæt.

Vi fik en ønskestart, da vi i anfører Eva Bangs serv kom på 4-0. Holdet spillede fantastisk og der blev holdt et utroligt flot niveau i servemodtagningen af Libero Laura Kjelstrup. Det gav en god mulighed for at spille angriberne til pointgivende angreb og især Sofia Bisgaard som fik TimeGruppen prisen som bedste spiller scorede flittigt, men også centerangrebet med Mette Breuning hold høj klasse. Vi forsatte de gode takter med fantastik spil og havde den største føring ved 19-10. Holte fik pyntet en smule, men vi holdt hjem og tog sættet 25-18.

Serverne fungerede godt hos os og der blev også arbejdet godt i forsvaret, men forsvaret var også godt hos Holte og det var svært at score point. Holdene fulgtes ad i nogle drabelige dueller, men midt i sættet fik Holte en god stime, hvor de gik fra 11-11 til 17-11. En føring der blev elimineret da vi I Sille Hansens serv gik fra 16-21 til 21-21. De to hold fulgtes igen ad, men det blev os der med et servees fra Jaime Kosiorek lukkede sættet med 26-24.

I tredje sæt er det igen os der kommer bedst fra start og vi fører til midt i sættet, hvor Holte på en enkelt rotation går fra 11-12 til 15-12 en føring der holder frem til 23-20, hvor vi får udlignet til 23-23, inden Holte snupper de to sidste point til 25-23.

Nr. 1 Eva Bang i en presset hævning (Niklas Persson)Fjerde sæt bliver hurtigt med Holte i front. Vi får samlet en del op og kommer på 17-19, men i rotationen efter får Holte sin første sætbold ved 24-17 og kort efter tager de sættet med 25-18.

Der skulle nu som så ofte før et afgørende sæt til. Igen starter de to hold tæt, men Holte går til sidebyt ved føringen 8-7 og efter sidebyttet virker det som om kræfterne er ved at slippe op i vores noget smallere trup. Der er ikke helt den samme power i angrebene og meget bliver samlet i Holteforsvaret, som i to rotationer går til 15-8 og dermed er klar til finalen, hvor de skal møde arrangørklubben, ASV Elite, som besejrede Gentofte, ligeledes i en 3-2 sejr.

Brøndby skal således lørdag spille en bronzekamp mod Gentofte. En kamp der kan følges kl. 11.00 på volleytv.dk