Bak op om vores sponsorer,
de bakker op om os

TimeGruppen

OK

KT Tape

Joma

Grey//Matter

Cortex

Quality Wine

Mikasa

DSV
Nr. 1 Eva Bang og nr. 12 Mette Breuning i en blokade
Efter en succesfuld deltagelse i det nord-europæiske klubmesterskab i London, hvor vi efter en fantastisk velspillet finale over Polonia, løb med mesterskabspokalen, var det igen blevet hverdag i Danmark og det gode spil skulle gerne være ført med hjem til Volleyligakampen lørdag d. 23. november, hvor det jyske tophold ASV Elite var modstander.

ASV Elite har taget navneforandring og er identisk med det hold der i sidste sæson, under navnet EVA (Elite Volley Aarhus) vandt DM-bronze. Vi har ofte spillet tætte kampe mod Aarhusianerne, så lørdagens kamp var ventet med spænding. Vi har haft en noget svingende start på sæsonen og lå inden kampen på en 5. plads, en enkelt plads efter ASV. Kampen var således et direkte opgør om hvem der efter kampen skulle ligge på 4. pladsen.

Ganske som håbet havde vi bragt det gode spil med hjem fra London og efter en time og et kvarter, kunne vi sætte sig til en tidlig julefrokost med store smil over en overbevisende 3-0 sejr på 25-17, 25-17, 25-22.

Nr. 10 Sofia Bisgaard i en servemodtagningStarten på kampen blev som ventet ret lige, men allerede ved stillingen 6-5 til os, tog pigerne et ordentlig ryk i Sofia Bisgaards serv. Hun lagde godt pres på ASV´s servemodtagning, så et velspillende forsvar, med libero Laura Kjelstrup i front, forholdsvis let kunne spille bolden frem til modangreb og først ved stillingen 13-5 overlod vi serven til ASV. Sofia var igen suveræn ved nettet, hvor hun gennem kampen vandt 15 angreb. Det var da også hende der som bedste spiller modtog gave fra Grey Matter. Resten af sættet blev mere lige, men ASV formåede ikke at indhente det tabte og de måtte se os tage en sætsejr på 25-17.

Andet sæt gik ligeledes med cifrene 25-17 til os. ASV hang på indtil en Brøndbyføring på 19-17, men igen tog vi et afgørende ryk i Sofia Bisgaards serv. Nu med et angreb der blev sat solidt op af vores 17-årige hævertalent, Tajma Muharemovic, som midt i sættet var indskiftet for anfører Eva Bang.

I tredje sæt var det ASV der kom bedst fra start og de havde den største føring ved 8-4. Vi halede støt ind og fik kontakt ved 13-13. De to hold stod lige indtil 20-20, hvor Mette Breuning skabte luft med to serveesser og i rotationen efter kunne vi tage sejren i hus med 25-22.

Næste opgave bliver lørdag d. 30. november, hvor det i bestræbelserne på at kravle yderligere op af ranglisten, gerne skulle blive til en sejr over ligaens nummer seks VK Vestsjælland.