Bak op om vores sponsorer,
de bakker op om os

TimeGruppen

OK

KT Tape

Joma

Grey//Matter

Cortex

Quality Wine

Mikasa

DSV
Nr. 6 Laura Kjelstrup i forsvar (foto: Lars Rasmussen)De tre første finalekampe mellem Brøndby VK Holte IF, havde været spændende og det var kun de små marginaler der afgjorde vinderen i intense og spændende opgør. Det var derfor også et Brøndby mandskab der var fuld af optimisme, da de gik på banen til den fjerde finale. Godt nok var Holte i front med to sejre mod vores ene, men troen på at der torsdag d. 25. april, skulle blive bragt balance i regnskabet på hjemmebanen var stor. Sådan skulle det dog ikke gå. Vi gav sig selv den værst mulige start. Tre servefejl blev det til på de fire første rotationer. godt nok blev serven vundet tilbage hver gang, men det forhindrede en god start med en mulighed for at rykke fra og det skabte en usikkerhed i serven, som varede kampen igennem. Til trods for dette opnåede vi en føring på 9-7, men kort efter rykkede Holte i en enkelt opstilling fra 11-10 til 18-10. Vi kunne slet ikke få styr på angrebet, selv om servemodtagningen, som primært blev forestået af libero Laura Kjelstrup, som også blev kåret til kampens spiller, var helt pæn. Dette indbragte da også Laura gaven fra Grey Matter som bedste spiller. Det ene fejlslag efter det andet blev sendt ud over sidelinjen eller ind i nettet. Desuden sørgede Holte for med en del gode blokader at stoppe yderligere tre angreb. Holte holdt fast i føringen og tog sættet med 25-17.

Nr. 1 Eva Bang hæver foran "den gule væg" (foto: Heiner Lützen Ank)Kampens vigtighed var utvivlsomt med til at forstærke den usikkerhed der var kommet i vores spil. Starten på andet sæt blev katastrofal. Angrebet fungerede stadig ikke og Holte fik en føring på 12-4 og det blev også til 15-5, før vi, i Taylor Alexanders serv, endelig fik lidt succes. Med Alina Sode, som var vores bedste angriber denne aften, og Mette Breuning ved nettet, begyndte der at tikke point ind på kontoen. Brøndby kom på 12-15 og den velbesøgte Stadionhal 1 kogte - måske var der alligevel lys forude. Desværre holdt nerverne ikke vi var kun et enkelt point bagud ved 20-21, men muligheden for igen at åbne kampen, blev forspildt med tre servefejl i de tre sidste rotationer og Holte kunne tage sættet med 25-22.

Vi havde nu for alvor ryggen mod muren og der blev kæmpet indædt. Det blev til en føring på 9-4, men Holte fik kæmpet sig tilbage og fik kontakt ved 9-9 og med et effektivt forsvar fortsatte de kursen mod guldet, som de kunne hænge om halsen efter også at have taget det tredje sæt, med stillingen 25-15.

Vi måtte således afgive mesterskabet, som vi ellers har siddet på fire gange ud af de seneste fem år. Det skaber naturligvis en del skuffelse, men når der skal ses tilbage på sæsonen, kan vi glæde sig over at vi generobrede landspokaltitlen og tog en bronzemedalje ved Nordic Club Championship. Dette til trods for at vi måtte starte sæsonen uden vores anfører Eva Bang, som var sat en del tilbage efter at have været på barsel, men i hendes fravær steppede vores unge hævertalent Tajma Muharemovic op og sørgede for at vi kunne få en god start. Eva Bang er kommet imponerende hurtigt tilbage og opnåede at komme på årets hold sammen med vores to centerspillere Mette Breuning og Taylor Alexander. Sammen med DM-sølvmedaljen erdet således blevet nogle ganske flotte resultater, som er opnået samtidig med, at der har været en god udvikling af flere unge talenter. Manuela Johnsen har med sine kun 18 år, været en dominerende spiller i flere kampe og de to 16-årige ungdomslandsholdsspillere Tajma Muharemovic og Sille Slott Hansen har til fulde indfriet forventningerne til dem og vist at de kan begå sig i toppen af ligaen, Ligeledes har 19-årige Anna Mølck udviklet sig markant og vil inden længe være klar til en mere fremtrædende rolle.