Bak op om vores sponsorer,
de bakker op om os

TimeGruppen

OK

KT Tape

Joma

Grey//Matter

Cortex

Quality Wine

Mikasa

DSV
Nr. 12 Mette Breuning i et effektivt angreb (Foto: Lars Rasmussen)
Tredje DM-finale forløb ikke som Brøndby Volleyball Klubs forsvarende mestre ønskede sig. I Ny Holtehal blev det til et 1-3 nederlag, hvor to af sættene blev tabt med mindst mulig marginal. Dermed har Holte to sejre, mens Brøndby har en sejr, i finaleserien som spilles bedst af fem kampe og det er dermed tvingende nødvendigt for os at tage sejren torsdag aften d. 25. april kl. 19.00 i Stadionhal 1, hvis de skal presse serien ud i en afgørende femte kamp på mandag d. 29. april kl. 19.00 i Ny Holtehal.
Nr. 13 Taylor Alexander og nr. 3 Manuela Johnsen i en blokade (Foto: Lars Rasmussen)Vi fik en rigtig skidt start på første sæt, hvor vi havde svært ved at få spillet til at hænge sammen og kom bagud med 2-7. men som sættet skred frem kom der styr på det og især Manuela Johnsen viste gode takter. Vi fik lukket hullet og fik faktisk en lille føring på 19-17, men herefter blev det kun til et enkelt point i hver rotation, mens Holte i nogle drabelige dueller, i to af rotationerne, fik tilkæmpet sig et ekstra point og kneb sig foran og tog sættet med 25-23.
Kampen fortsatte med stor jævnbyrdighed i andet sæt. Holdene skiftedes til at have minimale føringer frem til Holte føring på 22-20, hvor vi vandt bolden og sendte Mette Breuning til serv. Den pressede hun så godt, at Holte fik problemer og vi tog fem point i træk, til stillingen 25-22.
I tredje sæt faldt vores spil fuldstændigt fra hinanden. I de to Holte-søstre, Nikoline og Mikala Mogensens server, gik Holte først til 8-2 og herefter til 16-4. Vi fik samlet en del op på spillet, men det store forspring var ikke til at indhente, så det blev kun til en kosmetisk forbedring inden sættet endte 25-15 til Holte, så forspringet var skrumpet ind fra tolv point til syv point.
Det noget forbedrede spil fortsatte ind i fjerde sæt og det så ved føring til os på 18-14 også ud til at det måske ville lykkes at presse kampen ud i et afgørende sæt. men Holte fik kæmpet sig tilbage og fik kontakt ved 19-19. Det var ikke fordi spillet fra vores side var skidt. Faktisk gav de to hold publikum en masse gode dueller, men desværre gik det rigtig galt for os med serven i fjerde sæt. I de tre første sæt havde der i alt været fem servefejl, hvilket er inden for det acceptable, men i fjerde sæt blev det til hele syv servefejl, hvoraf de tre faldt i de sidste fire rotationer og det er unægtelig svært at vinde en topkamp, hvis man på den måde forærer modstanderen syv point.
Nu skal vi så i den fjerde kamp vise at der er styr på det mentale og at vi også i de pressede situationer kan præstere det flotte og effektive spil, som vi ved vi kan, Så i Brøndby håber vi, at der skal spilles en femte finale d. 29. april og at guldet og pokalen stadig vil befinde sig på Vestegnen.