Nr. 12 Mette Breuning i et effektivt angreb (Foto: Lars Rasmussen)
Tredje DM-finale forløb ikke som Brøndby Volleyball Klubs forsvarende mestre ønskede sig. I Ny Holtehal blev det til et 1-3 nederlag, hvor to af sættene blev tabt med mindst mulig marginal. Dermed har Holte to sejre, mens Brøndby har en sejr, i finaleserien som spilles bedst af fem kampe og det er dermed tvingende nødvendigt for os at tage sejren torsdag aften d. 25. april kl. 19.00 i Stadionhal 1, hvis de skal presse serien ud i en afgørende femte kamp på mandag d. 29. april kl. 19.00 i Ny Holtehal.
Nr. 13 Taylor Alexander og nr. 3 Manuela Johnsen i en blokade (Foto: Lars Rasmussen)Vi fik en rigtig skidt start på første sæt, hvor vi havde svært ved at få spillet til at hænge sammen og kom bagud med 2-7. men som sættet skred frem kom der styr på det og især Manuela Johnsen viste gode takter. Vi fik lukket hullet og fik faktisk en lille føring på 19-17, men herefter blev det kun til et enkelt point i hver rotation, mens Holte i nogle drabelige dueller, i to af rotationerne, fik tilkæmpet sig et ekstra point og kneb sig foran og tog sættet med 25-23.
Kampen fortsatte med stor jævnbyrdighed i andet sæt. Holdene skiftedes til at have minimale føringer frem til Holte føring på 22-20, hvor vi vandt bolden og sendte Mette Breuning til serv. Den pressede hun så godt, at Holte fik problemer og vi tog fem point i træk, til stillingen 25-22.
I tredje sæt faldt vores spil fuldstændigt fra hinanden. I de to Holte-søstre, Nikoline og Mikala Mogensens server, gik Holte først til 8-2 og herefter til 16-4. Vi fik samlet en del op på spillet, men det store forspring var ikke til at indhente, så det blev kun til en kosmetisk forbedring inden sættet endte 25-15 til Holte, så forspringet var skrumpet ind fra tolv point til syv point.
Det noget forbedrede spil fortsatte ind i fjerde sæt og det så ved føring til os på 18-14 også ud til at det måske ville lykkes at presse kampen ud i et afgørende sæt. men Holte fik kæmpet sig tilbage og fik kontakt ved 19-19. Det var ikke fordi spillet fra vores side var skidt. Faktisk gav de to hold publikum en masse gode dueller, men desværre gik det rigtig galt for os med serven i fjerde sæt. I de tre første sæt havde der i alt været fem servefejl, hvilket er inden for det acceptable, men i fjerde sæt blev det til hele syv servefejl, hvoraf de tre faldt i de sidste fire rotationer og det er unægtelig svært at vinde en topkamp, hvis man på den måde forærer modstanderen syv point.
Nu skal vi så i den fjerde kamp vise at der er styr på det mentale og at vi også i de pressede situationer kan præstere det flotte og effektive spil, som vi ved vi kan, Så i Brøndby håber vi, at der skal spilles en femte finale d. 29. april og at guldet og pokalen stadig vil befinde sig på Vestegnen.
Bak op om vores sponsorer,
de bakker op om os

TimeGruppen

OK

KT Tape

Joma

Grey//Matter

Cortex

Quality Wine

Mikasa

DSV