Bak op om vores sponsorer,
de bakker op om os

TimeGruppen

OK

KT Tape

Joma

Grey//Matter

Cortex

Quality Wine

Mikasa

DSV
Kampens spiller Laura (foto: Lars Rasmussen)
Semifinalen ved NCC mod Engelholm blev som ventet svær. Desværre også for svær. Langt hen ad vejen var det en god og velspillet kamp, men vi havde flere downperioder end Engelholm og de blev hårdt straffet, så det endte med et 1-3 nederlag.

I første sæt fungerede modtagningen optimalt og vi kunne vinde tilstrækkeligt i angrebet til at holde trit med et stærkt Engelholm hold, som siden vi sidst spillede mod dem og vandt en 3-2 sejr, er blevet forstærket med den dygtige og tårnhøje Taylor Brisebois, som tidligere har spillet for Holte IF. Det var mest Engelholm der havde føringer, men Deprece Washington havde med syv vindende angreb et af sine hidtil bedste sæt i turneringen og med en fantastisk indsats af Laura Kjelstrup i forsvaret, lykkedes det i en hektisk afslutning at presse os foran til sidst og tage sættet med 27-25.

I andet sæt var der også godt styr på modtagningen og spillet var generelt stadig OK, men Engelholm lavede næsten ingen fejl. Engelholm fik også lagt deres blokader bedre og vi havde svært ved at vinde tilstrækkeligt med angreb. Flere af duellerne blev rigtig lange, men for ofte var det os der sluttede med en fejl eller et slag i blokaden og Engelholm tog sættet med 25-20.

I starten af tredje sæt faldt vores modtagning fra hinanden og først mod midten af sættet kom der styr på den igen og den fungerede igen optimalt. Desværre var det for sent og skaden kunne ikke udbedres, men kun sminkes lidt til et sættab på 25-17. Undervejs kunne vi glæde os over nogle spektakulære anden grads overspilninger og smash fra vores hæver Eva Bang.

I tredje sæt var vores spil noget svingende. Der var flere gode momenter, men også en del mere uheldige aktioner. Engelholm fastholdt presset og tog sættet med 25-18 og tilkæmpede sig fuldt fortjent en finaleplads, hvor de skal forsøge at få revanche mod Top Volley, som vandt deres semifinale over Oslo.

Dermed er det også Oslo vi søndag spiller bronzekamp imod. Forhåbentlig har pigerne rystet skuffelsen af sig, så de kan gentage en sejr over Oslo, som vi besejrede overbevisende i indledende pulje.