Bak op om vores sponsorer,
de bakker op om os

TimeGruppen

OK

KT Tape

Joma

Grey//Matter

Cortex

Quality Wine

Mikasa

DSV
Kampens spiller Tajma Muharemovic (foto: Lars Rasmussen)Det var et noget svækket hold der onsdag d. 30. januar tog over broen til Sverige, for at møde Hylte-Halmstad i Øresundsligaen. Anfører og hæver Eva Bang var nødt til at blive hjemme, da hendes lille datter endnu ikke kan undvære sin mor i længere tid ad gangen. Centerspiller Mette Breuning havde dagen før kampen "blokeret" et hårdt slag med hovedet og bolden ramte så uheldigt på øjeæblet, at øjenlægen havde givet hende spilleforbud og Manuela Johnsen var skadet.

Det første indbyrdes opgør var endt med en klar 3-0 sejr til os og det var tydeligt at Hylte-Halmstad tørstede efter revanche på hjemmebane og det ønske blev opfyldt med al tydelighed. Vi formåede på ingen måde at få spillet til at glide og et stort antal fejl gav Hylte-Halmstad sættet med de overbevisende cifre 25-7.

Headcoach Jens Bang: (foto: Lars Rasmussen)I andet sæt begyndte spillet at flyde noget bedre. Hæver Tajma Muharemovic arbejdede godt med at få stablet et angreb på benene og det var da også hende der løb med TimeGruppen prisen som bedste spiller. Især havde Alina Sode og Taylor Alexander gode perioder ved sættet. Taylor vandt således alle sine tre angreb og supplerede med tre killblocks. Til trods for de bedre takter, var det stadig Hylte-Halmstad der dominerede og de tog sættet med 25-17.

Forbedringerne i spillet fortsatte ind i tredje sæt. Hylte-Halmstad spillede ikke længere så fejlfrit og vi udnyttede svaghederne til at bringe sig i front med 17-14, men Hylte-Halmstad fik igen styr på spillet. fik kontakt ved 19-19 og de to hold fulgtes stadig ad ved 22-22, hvor Hylte-Halmstad satte en slutspurt ind og to sættet 25-22,

Det var en kamp vi havde håbet på at få mere ud af, men den fik ikke nogen indflydelse på den indbyrdes stilling, hvor Brøndby stadig holder sig foran Hylte-Halmstad på en tredjeplads.

Nu skal den kommende uge bruges på at få styr på småskavankerne i truppen, så holdet er helt klart til den kommende weekends finalespil i Nordic Club Championship, hvor vi er forsvarende mestre. Til finalestævnet, som spilles i Engelholm i Sverige, er der to indledende puljer. Brøndby er kommet i pulje med KA fra Island og Oslo fra Norge. I den anden pulje er Team Køge fra Danmark, Top Volley fra Norge og hjemmebanefavoritterne, de svenske mestre fra Engelholm. Opdateringer fra turneringen kan ses på http://volleyball.dk/index.php/turneringer/ncc/match-schedule-and-results-w og på Facebookgruppen "NEVZA Club Championships".