Bak op om vores sponsorer,
de bakker op om os

TimeGruppen

OK

KT Tape

Joma

Grey//Matter

Cortex

Quality Wine

Mikasa

DSV
Nr. 9 Sille HansenBrøndby Volleyball Klub skulle lørdag d. 11. november til Korsørhallen, hvor de skulle møde oprykkerne fra VK Vestsjælland. På forhånd måtte vi som danske mestre nok anses for storfavoritter til sejren og det endte da også med en 3-0 sejr.

For os var det en god mulighed for at komme ovenpå igen, efter forrige uges 2-3 nederlag til Holte IF. I den kamp kneb det gevaldigt med at få samspillet mellem hæver og centerspillerne til at fungere, så dette samarbejde var der stor fokus på i lørdagens kamp. Det skulle vise sig at blive sværere end håbet på. De unge spillere fra Vestsjælland lagde ud med et højt servepres, som resulterede i fire servesser i første sæt og alt for få modtagninger kom frem til U17 landsholdshæver Tajma Muharemovic og de to hold fulgtes ad frem til 16-16, hvor Jens Bang valgte at sætte den mere rutinerede hæver Eva Bang på banen. I starten gav det ikke den ønskede effekt, men ved 20-19 føring til Vestsjælland, tog vi nogle afgørende ryk. først til 22-20 i Mette Breunings serv og i rotationen efter lukkede vi sættet ned i Eva Bangs serv til 25-22. Undervejs havde vores 193 cm. høje Taylor Alexander bidraget med nogle vigtige blokadepoint.

Eva Bang, som har fået en sen start på sæsonen, da hun som følge af barsel har haft begrænsede muligheder for at træne optimalt. Hun er nu næsten oppe på fuld træningsomfang og hun fik i andet sæt lov til at fortsætte på banen, så samspillet med angriberne kan blive bedre. Servemodtagningen begyndte at fungere og dermed også angrebet. Libero Laura Kjelstrup var kommet op i gear og fungerede godt i forsvaret og støt og roligt trak vi fra. Desværre ødelagde et uacceptabelt højt antal servefejl, på ikke mindre end otte, billedet af et ellers udmærket sæt, som blev vundet med 25-14.

Det stabile spil fortsatte i tredje sæt. På kanten var det især Autumn Jenkins der blev fodret med hævninger og modtagningen som nu fungerede godt gav et perfekt centerspil. Ikke mindst Mette Breuning, som gennem kampen havde en kill-procent på 89% havde i dette sæt fem vundne angreb på lige så mange forsøg. Glædeligt var det, at det var både Eva Bang og Tajma Muharemovic, som var skiftet ind midt i sættet, der kunne få angrebet til at præstere. Også Sille Hansen udmærkede sig og det blev således den 16-årige ungdomslandsholdsspillers første fulde Volleyligakamp. Hun holdt niveau hele vejen gennem kampen og blev efterfølgende tildelt TimeGruppen prisen som bedste spiller. Det var også hende der stod for kampens sidste servestime på fem server frem til slutcifrene 25-11.Nr. 9 SilleHansen og nr. 13 Taylor Alexander