Bak op om vores sponsorer,
de bakker op om os

TimeGruppen

OK

KT Tape

Joma

Grey//Matter

Cortex

Quality Wine

Mikasa

DSV
Samling
Brøndby Volleyball Klubs Volleyligakvinder behøvede kun de første tre ud af fem mulige semifinalekampe til at spille sig i DM-finalen. Det blev således til tre sejre i træk på henholdsvis 3-0, 3-1 og 3-0.

I den tredje semifinale som blev spillet på hjemmebane fredag d. 23. marts, var Amager Volleyball Klub uden det bid, som de ellers havde udvist i de to første kampe, hvor det først var hen imod slutningen af sættene, at vi fik overtaget og hvor de i anden kamp vandt et sæt. Stærkeste våben hos Amager var denne aften deres altid gode serv, som lagde godt pres på vores modtagning, men selv om presset var stort, resulterede det kun i to egentlige serveesser og de forholdsvis mange skæve modtagninger, som vi var tvunget ud i, formåede vores velspillende hæver, Emily Betteridge at omsætte til nogle ganske pæne hævninger, så vi alligevel formåede at vinde angrebene tilstrækkeligt ofte. En præstation der da også indbragte hende gave fra Grey Matter som bedste spiller.

Amager havde kortvarigt en føring i første sæt, men fra 7-7 tog vi over og kørte sikkert frem til sættets afslutning på 25-17, hvor især Deprece Washington havde en fin afslutning med fire vundne angreb.

Deprece lagde ligeledes grunden til en solid føring, da hun med en stime på seks server bragte sit hold på 7-3. Mette Breuning var som hun har været flere gange i de seneste kampe flyvende i centerangrebet, Indskiftede Megan Rosenlund var stabil i markforsvaret og ligeledes indskiftede Kira Sutcliffe som kom ind midt i sættet gjorde en god figur i både serv og blokade. Sættet endte som første sæt med 25-17 til os.

Tredje sæt forløb om muligt endnu bedre end de to foregående. Vi kom godt fra start og der blev skiftet grundigt ud i bestræbelserne på at få hele truppen i aktion inden finaleforløbet starter efter Påske. Således kom også vores 15-årige hævertalent, Tajma Muharemovic ind ved stillingen 13-11. Hendes første opgave var at serve og helt upåvirket af at det var en finaleplads der blev spillet om, fyrede hun den ene gode serv af sted efter den anden og de bolde der kom retur satte hun millimeterpræcist op til angriberne, så de kunne vinde bolden, så da hun var færdig med at serve var der øget til 17-11. Det efterfølgende angreb blev vundet og det var nu Deprece som, med fire gode server hvoraf de tre sidste var rene esser, bragte os på 22-12, inden hun med en servefejl overlod bolden til Amager. Det varede kun kort og kort efter kunne vi i Trine Kjelstrups serv spille sig i finalen med de overbevisende cifre 25-15.

Tidligere på aftenen havde Holte IF ligeledes spillet sig i finalen ved at vinde over Elite Volley Aarhus i tre kampe. De bliver således som så ofte før, vores modstander i finalen. Der lægges ud på udebane i Holte lørdag d. 7. april kl 19.00 og herefter er der hjemmebane to gange i Stadionhal 1, onsdag d. 11. april kl. 19.00 og lørdag d. 14. april kl. 16.00. Bliver der behov for flere kampe for at finde danmarksmesteren, er der afsat tid i Holte, tirsdag d. 17. april kl. 19.00 og i Brøndby torsdag d. 19. april kl. 19.00.