Bak op om vores sponsorer,
de bakker op om os

TimeGruppen

OK

KT Tape

Joma

Grey//Matter

Cortex

Quality Wine

Mikasa

DSV
Nr. 5 Trine Kjelstrup og nr. 2 Lainey Jantzi i en effektiv blokade (Foto Eventmedia)
Brøndby Volleyball Klubs Volleyligakvinder fik det ene ben i DM-finalen, da de mandag d. 19. marts besejrede Amager VK med 3-1. Det næste skridt kan tages allerede på fredag d. 23. marts, når de kl. 20.30 på hjemmebanen i Stadionhal 1 tager imod Amager for tredje gang i semifinaleserien. Der spilles bedst af fem kampe. Da vi også vandt den første kamp med 3-0, har vi nu tre kampe til at sikre sig den sidste og adgangsgivende sejr og selvfølgelig vil de prøve at opnå det på fredag i egen hule.

Anden semifinale blev ikke lige så velspillet som den første kamp, men spænding var der nok af. Således vandt vi første sæt med knebne 25-23, efter et sæt, hvor Amager på gode server fik presset vores modtagning i bund og tidligt i sættet bragte sig foran. Største føring havde Amager ved 14-10 og føringen hold helt frem til 23-20, hvor vi vandt bolden og sendte Deprece Washington til serv. Hun lagde ud med et servees og stod også for resten af serverne frem til sættets slutning, hvor vi lukker sættet med to gode kill-blocks af henholdsvis Alina Sode og Trine Kjelstrup.

Amager holder det høje servpres i andet sæt og på nogle gode angreb bringer de sig i front med 4-0. vi fik kontakt midt i sættet, men Amager fortsatte med de gode takter og tog sættet med 25-21.

Man skulle nu tro at Amager havde fået blod på tanden og kunne ride videre på bølgen, men hvis vores piger skulle være rystet, sørgede Mette Breuning for at skabe ro ved at lægge ud i tredje sæt med en servestime til 5-0 og Emily Betteridge fortsatte de gode takter ved at serve til 12-2, godt støttet af Trine Kjelstrup ved nettet, som lavede fire point i sin første tur ved nettet. Det blev da også hende der som så ofte før blev kåret som kampens spiller og endnu en gang modtog lækkert tøj til klædeskabet fra Grey Matter. Amager var rystet og formåede ikke at komme igen i sættet, hvor vi øgede føringen yderligere frem til de knusende cifre 25-10.

Fjerde sæt blev noget mere lige og i starten af sættet havde Amager en marginal føring, som vi hentede i midten af sættet og herefter gradvist fik overtaget. Godt spil og en del gode blokader af blandt andet Trine Kjelstrup og Mette Breuning, bragte os til en komfortabel sætsejr på 25-18.

Fredag kan vi som nævnt booke billet til finalen, men skulle det kikse, er der chancer igen d. 25. marts på udebane og d. 27. marts på hjemmebane. I den anden semifinale har Holte bragt sig foran 2-0 i deres kampe mod Elite Volleyball Aarhus. Deres anden kamp blev en meget tæt affære, hvor Holte først tog sejre ved 17-15 i femte sæt.