Bak op om vores sponsorer,
de bakker op om os

TimeGruppen

OK

KT Tape

Joma

Grey//Matter

Cortex

Quality Wine

Mikasa

DSV
Nr. 15 Kira Sutcliffe og nr. 10 Deprece Washington efter en vellykket aktion (Foto. Intofoto)
Slutspillet er i gang og som vinder af grundspillet har Brøndby Volleyball Klub fået et godt udgangspunkt. I kvartfinalen skal Brøndby således møde ligaens nummer 8, Ikast KFUM. I kvartfinalen spilles der bedst af tre kampe og Brøndby startede på udebane lørdag d. 3. marts.

En ikke helt tilfreds headcoach, Jens Bang (Foto: Flemming Patulski Nielsen)På papiret skulle det være en overkommelig opgave og det blev da også til en sejr til pigerne fra Brøndby, men dog ikke uden ridser i lakken. Første sæt gik planmæssigt. Vi lagde godt fra land og sikrede os, blandt andet i kraft af en rigtig godt servende Deprece Washingtonen, en komfortabel føring, som holdt frem til sættets slutning på 25-18.

Ikast KFUM består primært af unge talenter fra Ikast Idrætsefterskole og de unge talenter lod sig ikke kyse. De lagde i andet sæt ud med et godt servepres og det lykkedes dem at tage en føring på 5-1. men med Trine Kjelstrup som frontfigur fik vi indhentet det tabte ved stillingen 9-9 og herfra blev der støt øget frem til stillingen 25-17.

I tredje sæt skiftedes de to hold til at tage små føringer. Der blev undervejs i sættet skiftet godt ud i vores opstilling og tingene så ud til at fortsætte på betrykkende vis, men ved 19-19 tog Ikast et afgørende ryk til 22-19, og kort efter tog de under stor jubel sættet med 25-22.

Igen i fjerde sæt fulgtes de to hold ad indtil vi i Emily Betteridges serv tog et afgørende ryk fra 10-10 til 17-10. Især var Deprece Washington godt kørende i denne periode og sluttede en god nettur af med fem pointgivende angreb. Kira Sutcliffe gav sit bidrag i form af nogle gode blokader og vi kunne sætte det endelige punktum ved 25-18.

Med sejren fik vi et godt udgangspunkt inden returkampen på onsdag d. 7. marts kl. 20.00 i stadionhal 1. Skulle Ikast løbe med sejren, er der en afgørende kamp, ligeledes i Stadionhal 1, lørdag d. 10. marts kl. 14.00.